Napisano 24 Styczeń 200520 l Elo moja najnowsza pracka. Photoshop i tablecik i główka. Pozdr Giorgione
Napisano 24 Styczeń 200520 l Górna część pracy niedomaga, te chmury... znudziło Ci się dzierganie ? :) Reszta w porządku, skarpa jest genialnie namalowana i Mech tez Ok... Podsumowując - podoba mi się ;)… Pozdrawiam.
Napisano 24 Styczeń 200520 l Wygląda ładnie, ale ten mech jakiś niepomyślany. I chmurki jakoś tak nie wyglądają.
Napisano 24 Styczeń 200520 l mesiu calkiem oki, nie podoba mi sie ten oczoj*bny las , kompletnie imho psuje cala pracke, za zielony, za jasny, za plaski, brakuje jakiegos mocnego akcentu, np drzewka na 1 planie . to samo jesli chodzi o skaly, brazowe przepalone. skoro juz dales zolte chmurki moglbys zagrac fajniej swiatlem, ochlodzic znacznie cienie. popracuj nad tym jeszcze.
Napisano 24 Styczeń 200520 l Autor co do chmurek to się zgodzę, jakoś nie miałem na nie pomysłu - ale jeśli chodzi o skałkę, to będę polonizował - nie brałem tutaj żadnej referki i nie korzystałem z żadnych pomocy zewnętrznych - dlatego jest tak a nie inaczej - to co sie człowiek nauczył już dawno zapomniał i muszę wsjo znów od początku się uczyć i testowac dlatego jest tak a nie inaczej po prostu warsztat jeszce kuleje - mam nadzieję że z biegiem czasu bedzie lepiej na razie jest tak a nie inaczej... Jeszcze raz dzieki za kommenty i porady. Pozdr giorgione
Napisano 25 Styczeń 200520 l Fajnie, pomysł przedni. Pierwsze co się wybija to flaga, jest kontrastowa w stosunku do reszty i niechcący zdominowała mecha. Drugie to światło nie możesz się zdecydować jakie ma być, niebo sugeruje jakieś jajeczne barwy, mech średnio je przyjął na siebie, a już wogóle brak ich na skarpie i drzewach przez to wygladają trochę jak wyjęte z innej bajki. Fajne jest tło i budynki w oddali,zwłaszcza ich szczyty podoba mi się, ładnie blakną to jest to. Ogólnie możesz sobie jeszcze trochę nad tym posiedzieć, ale nie zmęcz tego. Polecałbym obejżeć sobie film blizzarda o robieniu WoW, tam są niezłe przykłady pokazujące nastrój jaki mozna uzyskać działając światłem :D
Napisano 25 Styczeń 200520 l giorginoe, nie polonizuj tylko rób dobrze :) nikt nie zabrania Ci patrzenia na referki
Napisano 25 Styczeń 200520 l Photoshop i tablecik i główka. czyja glowka??;);P pracka mi sie podoba tylko ten mech jest troche za jasny wedlug mnie ale to czepianie sie na sile:D(o gustach sie nie rozmawia)
Napisano 27 Styczeń 200520 l Autor głowka moja [lol] troszke poprawiłem kotraścik - powinno być lepiej :D pozdr giorgione