Napisano 25 Styczeń 200520 l Bo długich przemyśleniach i szukaniach tematu w końcu olśniło mnie. Inspiracja oczywiście od Antoine'a De Saint Exupery'ego. Praca będzie przedstawiać malutką planetę, na której jest krzesło, lampka rzucająca światło i chłopiec siedzący na krześle z różą w rękach. No może coś jeszcze wyjdzie w praniu. Tę bitwę mam zamiar ukończyć...;) To tyle, mam nadzieję, że niebawem pierwsze rendery. Załączam obrazek, na którym prawdopodobnie będę się wzorował...
Napisano 25 Styczeń 200520 l Oooo. Swietny pomysl :)))))) Strasznie mi sie spodobal. Zycze powodzenia w bitwie.
Napisano 25 Styczeń 200520 l Ja bym zostawił SAMĄ różę bez księcia - wtedy by to było zapomniane miejsce.
Napisano 25 Styczeń 200520 l no kosa temacik. jestem ciekaw jak się rozwinie. proszę o częste i szybkie update.
Napisano 25 Styczeń 200520 l Autor Dzięki za szybkie wsparcie. Naprawdę temat mnie naszedł sam z siebie:D. Christian Noir Stein -> Hehe - dobry pomysł - zwłaszcza, że nie będę się musiał męczyć z modelowaniem chłopca;) Mam nadzieję, że nie zawiodę, chociaż moje umiejętności są raczej znikome i liczę raczej na owocną naukę :). Niebawem pierwsze updejty. EDIT : Chłopiec miał siedzieć bardzo smutny, zapomniany...
Napisano 25 Styczeń 200520 l supwer temat -gratuluje pomyslu. daj sama róże pod szkalnym kloszem na planecie. extra pozdrawiam czekja na update
Napisano 26 Styczeń 200520 l pomysl masz naprawde niczego sobie tylko sie postaraj i bedzie na co popatrzec:D
Napisano 26 Styczeń 200520 l Taaak... a jak skopiesz ten pomysl to my skopiemy ciebie :D hhok ;] jeszcze raz powodzenia i czekamy na renderki
Napisano 27 Styczeń 200520 l Autor Mam nadzieję, że was nie zawiodę, chociaż przy ogólnym poziomie prac to będzie bardzo, ale to bardzo trudne. Załączam próby zrobienia krzesła, tylko nie krzyczcie zbyt głośno...;) Mam nadzieję, że po tej bitwie będę umiał robić nieco lepsze modele. Oczywiście noga jest strasznie kiczowata, bo w zasadzie to troszkę zmodyfikowany cylinder, na samym krześle brakuje jeszcze ornamentów i tej miękkiej części.
Napisano 27 Styczeń 200520 l rozumiem, że się dopiero rozpędzasz ;] już Ci mówiłem co z tym krzesełkiem nie tak, więc nie będę się powtarzać ;) do deadline'a czasu masa, a koncept niezbyt skomplikowany, więc mam nadzieję, że się przyłożysz solidnie do tych kilku modeli. mam nadzieję że tym razem dłużej wytrwasz w bitwie :>