Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Bo długich przemyśleniach i szukaniach tematu w końcu olśniło mnie. Inspiracja oczywiście od Antoine'a De Saint Exupery'ego. Praca będzie przedstawiać malutką planetę, na której jest krzesło, lampka rzucająca światło i chłopiec siedzący na krześle z różą w rękach. No może coś jeszcze wyjdzie w praniu. Tę bitwę mam zamiar ukończyć...;) To tyle, mam nadzieję, że niebawem pierwsze rendery. Załączam obrazek, na którym prawdopodobnie będę się wzorował...

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Oooo. Swietny pomysl :)))))) Strasznie mi sie spodobal. Zycze powodzenia w bitwie.

Napisano

witam w Bitwie, życzę powodzenia w realizacji tej wizji :)

Napisano
  • Autor

Dzięki za szybkie wsparcie. Naprawdę temat mnie naszedł sam z siebie:D.

Christian Noir Stein -> Hehe - dobry pomysł - zwłaszcza, że nie będę się musiał męczyć z modelowaniem chłopca;)

Mam nadzieję, że nie zawiodę, chociaż moje umiejętności są raczej znikome i liczę raczej na owocną naukę :). Niebawem pierwsze updejty.

EDIT : Chłopiec miał siedzieć bardzo smutny, zapomniany...

Napisano

supwer temat -gratuluje pomyslu.

daj sama róże pod szkalnym kloszem na planecie.

extra pozdrawiam

czekja na update

Napisano

Taaak... a jak skopiesz ten pomysl to my skopiemy ciebie :D hhok ;] jeszcze raz powodzenia i czekamy na renderki

Napisano
  • Autor

Mam nadzieję, że was nie zawiodę, chociaż przy ogólnym poziomie prac to będzie bardzo, ale to bardzo trudne. Załączam próby zrobienia krzesła, tylko nie krzyczcie zbyt głośno...;) Mam nadzieję, że po tej bitwie będę umiał robić nieco lepsze modele. Oczywiście noga jest strasznie kiczowata, bo w zasadzie to troszkę zmodyfikowany cylinder, na samym krześle brakuje jeszcze ornamentów i tej miękkiej części.

Napisano

rozumiem, że się dopiero rozpędzasz ;]

już Ci mówiłem co z tym krzesełkiem nie tak, więc nie będę się powtarzać ;)

do deadline'a czasu masa, a koncept niezbyt skomplikowany, więc mam nadzieję, że się przyłożysz solidnie do tych kilku modeli.

mam nadzieję że tym razem dłużej wytrwasz w bitwie :>

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności