kowalik Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 Bo długich przemyśleniach i szukaniach tematu w końcu olśniło mnie. Inspiracja oczywiście od Antoine'a De Saint Exupery'ego. Praca będzie przedstawiać malutką planetę, na której jest krzesło, lampka rzucająca światło i chłopiec siedzący na krześle z różą w rękach. No może coś jeszcze wyjdzie w praniu. Tę bitwę mam zamiar ukończyć...;) To tyle, mam nadzieję, że niebawem pierwsze rendery. Załączam obrazek, na którym prawdopodobnie będę się wzorował...
SimeN Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 Oooo. Swietny pomysl :)))))) Strasznie mi sie spodobal. Zycze powodzenia w bitwie.
Christian Noir Stein Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 Ja bym zostawił SAMĄ różę bez księcia - wtedy by to było zapomniane miejsce.
piotrekkosmala Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 bardzo popularny temat, ale życzę powodzenia ;)
Leru Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 witam w Bitwie, życzę powodzenia w realizacji tej wizji :)
Simple_man Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 no kosa temacik. jestem ciekaw jak się rozwinie. proszę o częste i szybkie update.
kowalik Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Napisano 25 Styczeń 2005 Dzięki za szybkie wsparcie. Naprawdę temat mnie naszedł sam z siebie:D. Christian Noir Stein -> Hehe - dobry pomysł - zwłaszcza, że nie będę się musiał męczyć z modelowaniem chłopca;) Mam nadzieję, że nie zawiodę, chociaż moje umiejętności są raczej znikome i liczę raczej na owocną naukę :). Niebawem pierwsze updejty. EDIT : Chłopiec miał siedzieć bardzo smutny, zapomniany...
Dejot Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 supwer temat -gratuluje pomyslu. daj sama róże pod szkalnym kloszem na planecie. extra pozdrawiam czekja na update
mkln83 Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 z niecierpliwością czekam na pierwsze renderki... powodzenia!
Baldack Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 pomysl masz naprawde niczego sobie tylko sie postaraj i bedzie na co popatrzec:D
SimeN Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 Taaak... a jak skopiesz ten pomysl to my skopiemy ciebie :D hhok ;] jeszcze raz powodzenia i czekamy na renderki
tomeus Napisano 26 Styczeń 2005 Napisano 26 Styczeń 2005 spoko pomysł ... zobaczyłbym to z chęcią w 3D :) POWODZENIA
kowalik Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 Mam nadzieję, że was nie zawiodę, chociaż przy ogólnym poziomie prac to będzie bardzo, ale to bardzo trudne. Załączam próby zrobienia krzesła, tylko nie krzyczcie zbyt głośno...;) Mam nadzieję, że po tej bitwie będę umiał robić nieco lepsze modele. Oczywiście noga jest strasznie kiczowata, bo w zasadzie to troszkę zmodyfikowany cylinder, na samym krześle brakuje jeszcze ornamentów i tej miękkiej części.
Salvator Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 rozumiem, że się dopiero rozpędzasz ;] już Ci mówiłem co z tym krzesełkiem nie tak, więc nie będę się powtarzać ;) do deadline'a czasu masa, a koncept niezbyt skomplikowany, więc mam nadzieję, że się przyłożysz solidnie do tych kilku modeli. mam nadzieję że tym razem dłużej wytrwasz w bitwie :>
Rekomendowane odpowiedzi