gomo Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Furia nie wiem czemu przed chwilą wyleciała, ale może czegoś nie zajażyłem
gomo Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 odpowiadając na pytania które zniknęły - zrigowan tylko sczęka dla wygody, a SSS z Final Rendera
witjah Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 wyczes poprawilbym tylko dolna szczeke czekam na tekstury
Knysha Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 oO. Kurde baaaaardzo fajne :). Pokazuj siatke ;). PzdR! :D
mirach Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Przyjemne, chociaz to slowo nie jest najlepsze w odniesieniu do tego potworka :) Mozna sie spytac jaki material na oczach ?
Elmo22 Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 hehe extra to to :D jak dla mnie bombka z soczystym charakterkiem. czekam na więcej
Gacu666 Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 Bombowe! Bardziej do niego pasuje przydomek "crazy", bo wyglada jak hiena (szczegolnie na 2 renderze ;) ). Hmm czy mi sie wydaje czy od środka szczęki widać mu oko ? 0_o' No i ten jeden duży ząb z tyłu tak słabo się trzyma szczęki, zaraz wypadnie. Ale ogólnie to super, szczególnie materiały :)
gomo Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 update na oczach zwykły diffuse z self illuminate z mapą falloff co do zębów i widocznego oka - troche tam robiłem poprawek od tamtego czasu poniżej krótka animka prowizorycznej animacji szczęki http://gomo.szlejter.prx.pl/download/furia/furia%20SDFU%20ok%205H.avi
Leleń Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 niesamowite!! Masz talent chlopie:) A wloski czym sa zrobione? (shag hairem?). Pozdrawiam
Ania Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 no no a dałoby śie zrobić sierść różnokolorową? (nie znam shaga) np. dolna część powinna być jaśniejsza od górnej. a tak to bardzo ładnie.
Blaster Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 W0W! Nie no swietna bestyja... Powiedz, bedziesz robił korpus? A na sierści po prostu mogłyby byc ciemniejsze pasy (cos jak u tygrysów, ale rzadsze). Da się? :) Pozdr.
asfalton Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Najbardziej podobaja mi sie rendery bez wlosow, oczywiscie animki nie zobaczylem bo komputer jest do d@py, ogolnie widac ze masz pojecie, tylko wymodeluj cala postac, no. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi