Napisano 27 Styczeń 200520 l Furia nie wiem czemu przed chwilą wyleciała, ale może czegoś nie zajażyłem
Napisano 27 Styczeń 200520 l Autor odpowiadając na pytania które zniknęły - zrigowan tylko sczęka dla wygody, a SSS z Final Rendera
Napisano 28 Styczeń 200520 l Przyjemne, chociaz to slowo nie jest najlepsze w odniesieniu do tego potworka :) Mozna sie spytac jaki material na oczach ?
Napisano 29 Styczeń 200520 l hehe extra to to :D jak dla mnie bombka z soczystym charakterkiem. czekam na więcej
Napisano 29 Styczeń 200520 l Bombowe! Bardziej do niego pasuje przydomek "crazy", bo wyglada jak hiena (szczegolnie na 2 renderze ;) ). Hmm czy mi sie wydaje czy od środka szczęki widać mu oko ? 0_o' No i ten jeden duży ząb z tyłu tak słabo się trzyma szczęki, zaraz wypadnie. Ale ogólnie to super, szczególnie materiały :)
Napisano 1 Lipiec 200519 l Autor update na oczach zwykły diffuse z self illuminate z mapą falloff co do zębów i widocznego oka - troche tam robiłem poprawek od tamtego czasu poniżej krótka animka prowizorycznej animacji szczęki http://gomo.szlejter.prx.pl/download/furia/furia%20SDFU%20ok%205H.avi
Napisano 1 Lipiec 200519 l niesamowite!! Masz talent chlopie:) A wloski czym sa zrobione? (shag hairem?). Pozdrawiam
Napisano 1 Lipiec 200519 l no no a dałoby śie zrobić sierść różnokolorową? (nie znam shaga) np. dolna część powinna być jaśniejsza od górnej. a tak to bardzo ładnie.
Napisano 1 Lipiec 200519 l W0W! Nie no swietna bestyja... Powiedz, bedziesz robił korpus? A na sierści po prostu mogłyby byc ciemniejsze pasy (cos jak u tygrysów, ale rzadsze). Da się? :) Pozdr.
Napisano 1 Lipiec 200519 l Najbardziej podobaja mi sie rendery bez wlosow, oczywiscie animki nie zobaczylem bo komputer jest do d@py, ogolnie widac ze masz pojecie, tylko wymodeluj cala postac, no. pozdrawiam