Napisano 27 Styczeń 200520 l elo mam pytanie jakies 5-6 lat temu w gazetkach typu cd action pokazywali pracki goscia o nicu Lazurus czy Lazarus byly calkiem fajne czy ktos wie co dzisiaj gosc porabia i jak sie rozwinol jego talent??? :)
Napisano 27 Styczeń 200520 l elą zią a ja jakies 12 lat temu w AtariCG widzialem pracki goscia o nicu Bender hmm nie wiesz co u niego?
Napisano 27 Styczeń 200520 l Tylko że ta osoba jest raczej bardziej znana :) Jak się nie mylę to i CLASH wychodził min. spod jego ręki.
Napisano 3 Luty 200520 l eloelo, yo man, k'mon dog, hyper-hyper... mam pytanie jakies 5-6 lat temu w gazetkach typu cd action pokazywali pracki goscia o nicu Lazurus czy Lazarus byly calkiem fajne czy ktos wie co dzisiaj gosc porabia i jak sie rozwinol jego talent??? :)czlowiek, o ktorego pytasz, ma nick "lazur" i uczestniczyl w zyciu tzw. demosceny jeszcze od czasow amigi, a 5-6 lat temu to ona sie w polsce konczyla przez takie gowna jak cd-action i czytajacy go motloch. z tego co sie orientuje, to lazur juz aktywnie nie "scenuje", ostatnie jego prace - juz w innych klimatach - spotkalem tutaj: http://www.scene.pl/index2.php?f=pixel_list&id=300&num=27&author=lazur/lazur
Napisano 23 Luty 200520 l uczestniczyl w zyciu tzw. demosceny jeszcze od czasow amigi, a 5-6 lat temu to ona sie w polsce konczyla przez takie gowna jak cd-action i czytajacy go motloch. Jesteś pewien, że powinniśmy obwiniać za to CDA? :)
Napisano 25 Luty 200520 l no moze troche mnie ponioslo, ale sentyment do tamtych czasow mam duzy i chyba nie moge czytac takich profanow... a faktem jest, ze dzieki cda scena zainteresowalo sie sporo nijakich i niepotrzebnych jej ludzi, co wplynelo na znaczacy spadek poziomu produkcji, jeszcze bardziej oddalilo nas od reszty swiata.