RK Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 Dobrej jakości rysunki dawnych mistrzów (Europa i Azja) z proporcjami ludzi. http://www.nlm.nih.gov/exhibition/historicalanatomies/home.html 1
Pionier Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 powiem szczerze ze sprawdzilem ten link kiedy zalozyles topic ale ze nie bylo mi to bardzo potrzebne to link poszedl w niepamiec. Teraz, kiedy szukam wszystkiego o anatomii znowu wpadlem na ten link... i powiem Ci tak: SUPER / REWELKA !!. :) jak masz wiecej byloby super:) Pozdrawiam
RK Napisano 21 Marzec 2005 Autor Napisano 21 Marzec 2005 Cieszę się że się przydały. Powiedz czego konkretnie szukasz- może coś wydłubam :)
CYSIU Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 no fajne hasełko DarCon. troche nowy tu jestem i osiagniec nijakich nie mam ale fajnie sie czyta to co piszecie i oglada to co robicie. mam nadzieje ze niedlugo dolacze swoje pracki do galerii :-).
Pionier Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 RK, generalnie to szukam wszystkiego. Jezeli chodzi o "czlowieka" to zalatwilem sobie referki, czesc w drodze jeszcze. Do pracy z zBrush poki co wystarcza:). Ale !, jezeli cos jeszcze masz to zawsze mozna sie wymienic, w razie czego zapraszam na gg jezeli bedziesz mial ochote (..pogadac:) ).... Pozdrawiam Pionier.
DarCon Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 Hmmmm szkoda że wymienić,a nie można wrzucić linka tutaj ?
Pionier Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 DarCon, problem w tym ze to co u mnie ma status "w dordze" wazy powyzej lub ok 20MB. tutaj jeszcze jeden link ciekawy: http://www.reybustos.com/03ra/ra.html
Robertus Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 Holi Szit !! tego szukalem. Wielkie dzieki !!
Rekomendowane odpowiedzi