Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość styczny
Napisano

a ja myślałem że zapomniałeś dorobić mu włosów na dupie

Napisano

Na moj gust to ma zbyt duzo szczegolow na postac typu "toon". A poza tym, daje rade, tylko to przejscie miedzy czescia skory na ktorej jest futro a na ktorej go nie ma jest strasznie wyrazne, zbyt dyrastyczne.

Napisano

jak na postac toon to te futro jest niepotrzebne. podoba mi sie wyraz twarzy tego wiłka hehe bardzo sympatycznie wyglada spróbuj bez futra go zrobic i daj render.

Gość styczny
Napisano

ja myśle że pysk mu sie otwiera jak u ryby ... przy otwieranu powiy sie zmieniać połozeni górnej części czaszki

Napisano

ŁOOO! Nawet Hulk nie ma tak pojechanych proporcji! co za paker :) szkoda, że nie posiedziałeś ciut dłużej nad konceptem postaci. Ciekawe jak TO się będzie ruszać...

Napisano

Ej człowieku powiedz skąd wytrzasnołeś takie futerko!!??

Ja bawiłem sie shagfur ale coś nie chciało wychodzić...

A co do prodzektu to popraw łączenia skory z futrem bo tak nie naturalnie

Napisano

GRIFI - futerko - shaghair - koniecznie zamienione na geometrie (ale ogromnie ramożerne i czaso -) ten render z GI trwał 14h w FR.

co do "łączenia skóry s futrem" - to uściślij proszę

Kris_R - wg mnie posiedziałem wystarczająco. przesada jest tu zamierzona - w końcu to wilk po sterydach

styczny - a pytsk też ma mus ię tak utwierać - w założeniu było że ten wyraz twarzy będzie miał trwale przylepiony i sztywny (ja akurat myślałem o krokodylu)

ania c - kolorki są robocze

Wtorek - w sumie źle uzyłem określenia toon - chodziło mi o to że ma być pamperkowy, ale nie wiem czy to określenie funkcjonuje

Gość styczny
Napisano

jeśli możesz to weź nałóż jakąś tekstórke szmaty na dupe (wilka) bo mi sie kojazy z przejechanym wilkiem przez kosiarke prosze da to duży efekt i zmyli moje złudzenia

Napisano

troche bawiłem sie shagiem i szczerze powiedziawszy to nie za ladnie mi to wyszlo... a renderingi to całe wieczności....

a co do łączeń to zaznaczyłem w pliczkach