gomo Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 mimo że już dość zaawansowany jeszcze nie skończony jeszcze nie zrigowany doi końca, bez tekstur i jescze szelki ma mieć
Gość styczny Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 a ja myślałem że zapomniałeś dorobić mu włosów na dupie
gomo Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 pudel...,no tak. i do tego bez włosów na d.... jak widać jeszcze się nie broni
WToreK Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 Na moj gust to ma zbyt duzo szczegolow na postac typu "toon". A poza tym, daje rade, tylko to przejscie miedzy czescia skory na ktorej jest futro a na ktorej go nie ma jest strasznie wyrazne, zbyt dyrastyczne.
Gość HUSKY Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 jak na postac toon to te futro jest niepotrzebne. podoba mi sie wyraz twarzy tego wiłka hehe bardzo sympatycznie wyglada spróbuj bez futra go zrobic i daj render.
Ania Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 czerwien srodka paszczy zbyt ostra. z zacisnietymi zebami wyglada ladniej.
Gość styczny Napisano 28 Styczeń 2005 Napisano 28 Styczeń 2005 ja myśle że pysk mu sie otwiera jak u ryby ... przy otwieranu powiy sie zmieniać połozeni górnej części czaszki
Kris_R Napisano 29 Styczeń 2005 Napisano 29 Styczeń 2005 ŁOOO! Nawet Hulk nie ma tak pojechanych proporcji! co za paker :) szkoda, że nie posiedziałeś ciut dłużej nad konceptem postaci. Ciekawe jak TO się będzie ruszać...
GRIFI Napisano 30 Styczeń 2005 Napisano 30 Styczeń 2005 Ej człowieku powiedz skąd wytrzasnołeś takie futerko!!?? Ja bawiłem sie shagfur ale coś nie chciało wychodzić... A co do prodzektu to popraw łączenia skory z futrem bo tak nie naturalnie
gomo Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Napisano 31 Styczeń 2005 GRIFI - futerko - shaghair - koniecznie zamienione na geometrie (ale ogromnie ramożerne i czaso -) ten render z GI trwał 14h w FR. co do "łączenia skóry s futrem" - to uściślij proszę Kris_R - wg mnie posiedziałem wystarczająco. przesada jest tu zamierzona - w końcu to wilk po sterydach styczny - a pytsk też ma mus ię tak utwierać - w założeniu było że ten wyraz twarzy będzie miał trwale przylepiony i sztywny (ja akurat myślałem o krokodylu) ania c - kolorki są robocze Wtorek - w sumie źle uzyłem określenia toon - chodziło mi o to że ma być pamperkowy, ale nie wiem czy to określenie funkcjonuje
Gość styczny Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 jeśli możesz to weź nałóż jakąś tekstórke szmaty na dupe (wilka) bo mi sie kojazy z przejechanym wilkiem przez kosiarke prosze da to duży efekt i zmyli moje złudzenia
GRIFI Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 troche bawiłem sie shagiem i szczerze powiedziawszy to nie za ladnie mi to wyszlo... a renderingi to całe wieczności.... a co do łączeń to zaznaczyłem w pliczkach
latarnik Napisano 31 Styczeń 2005 Napisano 31 Styczeń 2005 A mi sie zdecydowanie bardziej podoba bez futerka ;)
gomo Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 update troche postępów z animacją jednak będe musiał i tak go rigować od nowa (pewnie jeszcze nie raz :/) o futrze wiem - to będe korygował teksturami na końcu (a z tymi też potem) poniżej dwie animki http://gomo.szlejter.prx.pl/download/wilk/WILK_full.avi http://gomo.szlejter.prx.pl/download/wilk/wilk_new_CAT_Crotate.avi
Rekomendowane odpowiedzi