Napisano 27 Styczeń 200520 l mimo że już dość zaawansowany jeszcze nie skończony jeszcze nie zrigowany doi końca, bez tekstur i jescze szelki ma mieć
Napisano 27 Styczeń 200520 l Autor pudel...,no tak. i do tego bez włosów na d.... jak widać jeszcze się nie broni
Napisano 28 Styczeń 200520 l Na moj gust to ma zbyt duzo szczegolow na postac typu "toon". A poza tym, daje rade, tylko to przejscie miedzy czescia skory na ktorej jest futro a na ktorej go nie ma jest strasznie wyrazne, zbyt dyrastyczne.
Napisano 28 Styczeń 200520 l jak na postac toon to te futro jest niepotrzebne. podoba mi sie wyraz twarzy tego wiłka hehe bardzo sympatycznie wyglada spróbuj bez futra go zrobic i daj render.
Napisano 28 Styczeń 200520 l czerwien srodka paszczy zbyt ostra. z zacisnietymi zebami wyglada ladniej.
Napisano 28 Styczeń 200520 l ja myśle że pysk mu sie otwiera jak u ryby ... przy otwieranu powiy sie zmieniać połozeni górnej części czaszki
Napisano 29 Styczeń 200520 l ŁOOO! Nawet Hulk nie ma tak pojechanych proporcji! co za paker :) szkoda, że nie posiedziałeś ciut dłużej nad konceptem postaci. Ciekawe jak TO się będzie ruszać...
Napisano 30 Styczeń 200520 l Ej człowieku powiedz skąd wytrzasnołeś takie futerko!!?? Ja bawiłem sie shagfur ale coś nie chciało wychodzić... A co do prodzektu to popraw łączenia skory z futrem bo tak nie naturalnie
Napisano 31 Styczeń 200520 l Autor GRIFI - futerko - shaghair - koniecznie zamienione na geometrie (ale ogromnie ramożerne i czaso -) ten render z GI trwał 14h w FR. co do "łączenia skóry s futrem" - to uściślij proszę Kris_R - wg mnie posiedziałem wystarczająco. przesada jest tu zamierzona - w końcu to wilk po sterydach styczny - a pytsk też ma mus ię tak utwierać - w założeniu było że ten wyraz twarzy będzie miał trwale przylepiony i sztywny (ja akurat myślałem o krokodylu) ania c - kolorki są robocze Wtorek - w sumie źle uzyłem określenia toon - chodziło mi o to że ma być pamperkowy, ale nie wiem czy to określenie funkcjonuje
Napisano 31 Styczeń 200520 l jeśli możesz to weź nałóż jakąś tekstórke szmaty na dupe (wilka) bo mi sie kojazy z przejechanym wilkiem przez kosiarke prosze da to duży efekt i zmyli moje złudzenia
Napisano 31 Styczeń 200520 l troche bawiłem sie shagiem i szczerze powiedziawszy to nie za ladnie mi to wyszlo... a renderingi to całe wieczności.... a co do łączeń to zaznaczyłem w pliczkach
Napisano 1 Lipiec 200519 l Autor update troche postępów z animacją jednak będe musiał i tak go rigować od nowa (pewnie jeszcze nie raz :/) o futrze wiem - to będe korygował teksturami na końcu (a z tymi też potem) poniżej dwie animki http://gomo.szlejter.prx.pl/download/wilk/WILK_full.avi http://gomo.szlejter.prx.pl/download/wilk/wilk_new_CAT_Crotate.avi