gomo Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 kolejny długo dłubany model - zatrzymałem się na teksturkach i rigowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witjah Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 model bardzo mi sie podoba ,ale imho cos jest nie tak z tekstura - szczegolnie brew i powieka ale ogolnie pozytyw :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 mi sie podoba...tylko textura kapelusza:=cylindra jest jaby zkrojona na dwie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nermal Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 hehehe fantastyczny charakter pracki bardzo mi sie podoba.a o bledach sam wiesz.zajebisty zolwik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 ale twarz OO: :D mi sie podoba mimo ze podobnego juz gdzies widzialem:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 jesli dobrze mi sie zdaje to podobnego widzialem w starych kreskówkach disneya... ale być może sie mylę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 poprostu wypas:) niezły klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 daj jakomś animke z tym panem. No taka mordka nie może się zmarnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomo Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 update rzeczywiście inspirowałem się disneyem teksturka na cylindrze celowo jest taka, ale jeszcze ją trochę rozwine później teksturki na żółwiu są na razie tylko poglądowe, jeszcze niestey będe musiał przemodelować topologie głowy bo źle mi się ją animuje :/ poniżej walking cycle i test paszczy (oba jeszcze do dopracowania - wiem :/) http://gomo.szlejter.prx.pl/download/rzuuw/rzuuw_CAT_test_Vray_full.avi http://gomo.szlejter.prx.pl/download/rzuuw/rzuuw-glowa-test_skin_morph_ok8H.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 żółwik bardzo sympatyczny...dziwnie chodzi trochę sztywno. a co do tekstur pomyśl nad takimi http://www.evermotion.org/uploaded_gfx/turtle-ever738660964.jpg . pozdr. edit---- żółwie mają zęby? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 hahahaha! super! naprawdę uśmiałem się jak zobaczyłem jak on chodzi. ode mnie 5* :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi