Napisano 30 Styczeń 200520 l To som moje stare szkice które chciałem wykożystać w bitwie o Aniołach. Pozdrawiam
Napisano 4 Luty 200520 l No nic Insect, sadomaho aniol nawet fajny, tyle ,ze mangowa twarz niebardzo. Diabel dobry material na model 3d, sprobuj sie pomeczyc. Pozdrawiam.
Napisano 5 Luty 200520 l No nic Insect, sadomaho aniol nawet fajny, tyle ,ze mangowa twarz niebardzo. Diabel dobry material na model 3d, sprobuj sie pomeczyc. Pozdrawiam. a czy juz sie przypadkiem nie meczyl? w bitwie o aniolach bodajze... widzialem gdzies ten rysunek...
Napisano 5 Luty 200520 l Autor sir_bols: hehe, tak masz racje. on był w bitwie o aniołach. Ale wpadł tylko na chwile. Bo jego modelu nigdy nie skończyłęm (ledwo go zacząłem) :P Baju: Co masz do mang? Nawet Tetsuo z Akiry sie odezwał ... więc uważaj hehe :P Tetsuo: No tak kazdy ma swój gust , co niestety wyjątkowo mało mnie obchodzi :P
Napisano 11 Luty 200520 l Fajne! Diabełek dla mnie lepszy tylko coś mi w jego prawej rece nie pasi ale to jakies moje spaczenie. A jeśli o aniołka chodzi to fajna praca, ja bym normalnie tak nie wydolił ile ty to robiłeś? te skrzydełka to żmudna robota no i ubranko też, ja bym raczej starał sie bardziej zakrywać cieniem i tylko sugerować jakis ciąk:d pzdr
Napisano 12 Luty 200520 l aniolek jest bardzo fajny, a c odo diabelka to bym sie troche poprzyczepial :D nie pasuje mi ta jego ''psia morda'' :):) jakas taka zadluga :] i reka prawa dziwnie ustawiona, i ramiona ostro wystajace :P ale kazdy robi to co lubi :> btw: manga jest calkiem fajna :):)
Napisano 18 Luty 200520 l Autor eee psia? Hmm, moze - ale raczej wzorowałęm sie na koziej albo końskiej. Tak czy siak o taką mi chodziło :) A diabełek faktycznie ma coś tą ręką hmm, jak mogło mi to umknąć .. eh zawsze moge powiedzieć ze to diabeł i i ze jest z założenia taki pokrzywiony hiehiehiehie :D :P
Napisano 20 Luty 200520 l Najbardziej to podobaja mi sie skrzydal aniola :D hehe .. ale .. no nie jest zle .. mozna powiedziec ze nawet jest bardzo dobrze :) Pozdrawiam
Napisano 21 Luty 200520 l Autor Yamakashi: kiedyś byłem na pokazie sokołów. W pewnym momencie jeden z nich rozpostarł skrzydła ale nie do lotu tylko zupełnie tak jakby kazał sie podziwiać hehe. Utkwiło mi to w pamięci - były one własnie mniej wiecej w takiej pozycji ja te u anioła ;) Pozdrawiam
Napisano 2 Marzec 200520 l według mnie takie sobie, zastanawia mnie tylko czy jesteś studentem plastyki czy nie bo jeśli jesteś to eee cieniasko a jeśli niejesteś (tak jak ja) i jestes w wieku 15/16 lat to cie troche usprawiedliwia. ale praca ogólnie średnia