RK Napisano 14 Kwiecień 2005 Autor Napisano 14 Kwiecień 2005 Kurde, czerwienić się zacznę. Dzięki Panowie.
RK Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Napisano 16 Kwiecień 2005 Obiecywałem sobie skończyć dziś ale mimo najlepsze chęci nie dam rady. Lista usterek na dziś: - grzywa i ogon brązowego konia są do poprawy, ciągle nie ma włochatych "butów" na nogach obu koni (główny powód dla którego wybrałem taką a nie inną rasę) - nowe niebo do zrobienia - poprawienie terenu blisko kamery - poprawienie mgły na prawo, blisko widza- jest za rzadka - scalenie kolorystyki Mimo to wolałem wrzucić taką wersję na wypadek gdybym z jakichś powodów nie mógł dłużej pracować nad tą sceną. Była zabawna ale teraz już zaczyna mnie męczyć (szczerze mówiąc nie mogę się doczekać aż wrócę do anime).
RK Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Napisano 17 Kwiecień 2005 Tak już zostanie. Możnaby co prawda podłubać przy paru rzeczach ale wtedy nie skończyłbym tego przed sądem ostatecznym. Scena skończyła się w zupełnie innym stylu niż ten o którym myślałem na początku ale myślę że jakoś tam się broni. Trzeba by jeszcze opisać męki i bóle w liściku miłosnym do jury i chyba koniec. Wielkie dzięki dla wszystkich - cała zabawa dała mi mnóstwo frajdy, mam nadzieję że wam również. Gratulacje dla wszystkich którym udało się ukończyć swoje prace i do zobaczenia w następnej bitwie.
jaras Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 Bardzo mi się podoba Twoja praca , gratuluję ukończenia. Mógłbyś dać w większej rozdzielczości ? podoba mi się pomysł zrobienia z niej starego obrazu. Pozdrawiam
tomeg Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 Jest super .zaskoczyłes mnie tym pomysłem "Ty Pokerzysto.":) Troche tyłek sie wypala temu koniu.U mnie masz finał.
bojar Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 Piekna praca dobry pomysł i trafione zakończenie gratuluje i ten klimat czy moge powiesić go nad kominkiem ;)
KoMic Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 dla mnie ciut za ciemna, prosil bym o rozjasnienie,,,nie, to chyba nie moj monitor: ]
Rekomendowane odpowiedzi