Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Kurde, czerwienić się zacznę. Dzięki Panowie.

• Odpowiedzi 107
  • Wyświetleń 20,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Obiecywałem sobie skończyć dziś ale mimo najlepsze chęci nie dam rady. Lista usterek na dziś:

- grzywa i ogon brązowego konia są do poprawy, ciągle nie ma włochatych "butów" na nogach obu koni (główny powód dla którego wybrałem taką a nie inną rasę)

- nowe niebo do zrobienia

- poprawienie terenu blisko kamery

- poprawienie mgły na prawo, blisko widza- jest za rzadka

- scalenie kolorystyki

Mimo to wolałem wrzucić taką wersję na wypadek gdybym z jakichś powodów nie mógł dłużej pracować nad tą sceną. Była zabawna ale teraz już zaczyna mnie męczyć (szczerze mówiąc nie mogę się doczekać aż wrócę do anime).

Napisano
  • Autor

Tak już zostanie. Możnaby co prawda podłubać przy paru rzeczach ale wtedy nie skończyłbym tego przed sądem ostatecznym. Scena skończyła się w zupełnie innym stylu niż ten o którym myślałem na początku ale myślę że jakoś tam się broni. Trzeba by jeszcze opisać męki i bóle w liściku miłosnym do jury i chyba koniec. Wielkie dzięki dla wszystkich - cała zabawa dała mi mnóstwo frajdy, mam nadzieję że wam również. Gratulacje dla wszystkich którym udało się ukończyć swoje prace i do zobaczenia w następnej bitwie.

Napisano

Bardzo mi się podoba Twoja praca , gratuluję ukończenia. Mógłbyś dać w większej rozdzielczości ? podoba mi się pomysł zrobienia z niej starego obrazu. Pozdrawiam

Napisano

Jest super .zaskoczyłes mnie tym pomysłem "Ty Pokerzysto.":) Troche tyłek sie wypala temu koniu.U mnie masz finał.

Napisano

Piekna praca dobry pomysł i trafione zakończenie gratuluje i ten klimat czy moge powiesić go nad kominkiem ;)

Napisano

dla mnie ciut za ciemna, prosil bym o rozjasnienie,,,nie, to chyba nie moj monitor: ]

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności