Piernik Napisano 28 Marzec 2002 Autor Napisano 28 Marzec 2002 Adek... Jak wchodzę na stronkę i są nowe posty to nie mam tej innej ikonki ze strzałką, choć normalnie jestem zalogowany... One się zmieniają same po jakimś czasie od dodania postu?? Jeżeli tak nie dało by się to zmienić tak żeby użtykownik wchodząc wiedział co przeoczył???:)
Soku Napisano 28 Marzec 2002 Napisano 28 Marzec 2002 u mnie identyczna sytuacja , szczescie ze przypadkiem wszedlem na kometarze bo tak to by ominely mnie 4 tematy
adek Napisano 28 Marzec 2002 Napisano 28 Marzec 2002 dziwne to jest troche ... akurato to powinno dzialac jak na poprzednim forum. Wtedy tylko byly czerwone foldery teraz jest inny wyglad forlderow ... ale powinno dzialac
Piernik Napisano 28 Marzec 2002 Autor Napisano 28 Marzec 2002 Ale ja nie mówilłem że wtedy działało:) Wtedy też zmieniało się po jakimś czasie, niezależnie od tego czy wszedłem tam czy nie...
JacekM Napisano 5 Kwiecień 2002 Napisano 5 Kwiecień 2002 Może odgrzewam wygasły temat, ale chyba rzeczywiście przestało działać. Kiedyś znikało po kilku dniach a teraz nie mam wogóle. Ale skoro nic nie zmieniałeś to może u mnie coś walnęło... ale też nic nie zminiałem :D ? JacekM
Soku Napisano 6 Kwiecień 2002 Napisano 6 Kwiecień 2002 ja niestety dalej patrze po dacie i godzinie :( bo ten bajer nie dziala :(
Piernik Napisano 16 Lipiec 2002 Autor Napisano 16 Lipiec 2002 I chyba się to niestety nie zmieni;( Adek daj znać na ten temat
adek Napisano 17 Lipiec 2002 Napisano 17 Lipiec 2002 prawde mowiac nie wiem czego to problem ze tak jest :(
KLICEK Napisano 21 Lipiec 2002 Napisano 21 Lipiec 2002 witam!! umnie podobnie tylko ze raz jest raz nie ma . np. jak dam odpowiedz to sie pojawia i jak dam nowy temat tez sie pojawia ale jak ktos inny to zrobi to nie :( pozdrowka
Anonymous Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Hej ludziska, mam takie samo forum i ja wiem o co chodzi z tymi folderkami... Chcecie to napisze... trzeba sie znac na php a nie wrzucac forum zeby bylo. Warto wysilic sie choc troche i zagladnac do kodu zrodlowego... administratorku... :D
bartonfink Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Kto jak kto ale nasz administrator dba o forum :) brak czasu to inna sprawa :) ale wszelkie sugestie sa tu zawsze mile widziane
adek Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 OK Panie Anonymous. Powiedzmy ze sie znam na php ale czlowiek czasami cos przegapi ... oswiec mnie prosze ...
Gotham Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 MR. Anonymous- W Polsce są 2 forum dla grafików. Adek city i JeRRy city oba są niezwykle lubiane poza segmentem polskich grafików. Na pewno nie jesteś Sylwkiem więc nie jesteś związany z żadnym z nich a reszta jest żałosna. Forum to ludzie nie php, dlatego ty jesteś tu a nie my u ciebie. Proste i logiczne. W sumie to możesz obronić swój honor i pokazać że chociaż na php się znasz, ale wątpię, gdybyś był kimkolwiek to byś się nie ukrywał za Anonymous.... Baaa, gdybyś reprezentował naprawdę forum, to byś popisał się wiedzą a nie głupotą. Więc wybacz wrogość nie atakuj ludzi co coś robią i robią to bardzo dobrze.
Tomek Kosiorek Napisano 7 Marzec 2003 Napisano 7 Marzec 2003 Annonymus czy jak to tam sie po Twojemu pisze-Twoje forum nie jest takie samo bo nie jest takie fajne(ja np o nim wogole nie slyszalem)a jesli zagladasz tu tylko po to zeby wyladowac swoje frustracje to daj lepiej spokoju ludziom:(
adek Napisano 7 Marzec 2003 Napisano 7 Marzec 2003 OK. Nie chce wywoływać kłótni tutaj. Na PHP znam sie - nie jestem jeszcze w tym mistrzem ale troszeczke potrafie. Prawde mowiac najgorzej jest z czasem. Jezeli znasz proste rozwiazanie to bede bardzo wdzieczny. Prawde mowiac jeszcze nie zabieralem sie za poprawe tego ...
Anonymous Napisano 20 Lipiec 2003 Napisano 20 Lipiec 2003 Witam! To znowu ten objechany przez Was anonymous... Jaki problem z czasem? Jak bede wiedzial cos wiecej to poradze... a do reszty postow nie bede sie odnosil... szkoda znizac sie do ich poziomu...
Rekomendowane odpowiedzi