Napisano 3 Luty 200520 l Montowalem sobie spokojnie w rhino do dzisiaj, bo wlasnie skonczyl sie limit "save" :/ Wczesniej (nie wiem z jakiego powodu, bo zadnych udziwniaczy nie stosowalem) liczba w okienku informujacym ze pozostalo mi ilestam savow co jakis czas sie resetowala, i tak bylo od miesiaca. A dzisiaj szok, placz i szczekanie zebow :) Jak to jest z tym Rhino - powinno sie zjechac z 25 do 0 i tyle a wtedy kupic licencje ?
Napisano 3 Luty 200520 l skasuj ten drugi post do zdublowałeś:P a co do pytania - tak bo masz triala rhino, musisz kupić licencje czytaj orginał :P nikt nie mówił że życie jest proste :D
Napisano 3 Luty 200520 l Autor Hmm, no systuacje z trialem rouzmiem, tylko dlaczego tak milo sie stalo ze robilem savy i licznik sie resetowal? Oto jest pytanie ;) Szkoda ze najwyrazniej juz cos zepsulem. I od razu pytanie nr 2: rhino broni sie przed ponownym zainstalowaniem triala? Przeciez ja bez rhino juz nie moge zyc :P
Napisano 3 Luty 200520 l Kurcze... Rhino jak Narkotyk :) Ale to dziala tak samo, pierw pokazują ci jakie to fajne i za darmo a pozniej każą płacić...
Napisano 3 Luty 200520 l no niestety tak to juz jest ale tak juz polityka firmy a zawsze zostaje alias ST ple za free
Napisano 3 Luty 200520 l Autor Heh, wpadlem za szybko w panike, przed chwila odpalilem rhino i znouw mam 25 savow do zrobienia :D Ciekawi mnie czy to tylko u mnie sie tak dzieje? Poniewaz dzieje sie to w jakis magiczny sposob bez uzywania jakiegokolwiek cracka, trefnej licencji albo innych bajerow wiec czuje sie "legalny" Pozdrawiam, zycze owocnej nocy :>
Napisano 3 Luty 200520 l @ wtorek - trial rhino pobrany od producenta ma oryginalnie skopane zabezpieczenia. ale oczywiscie wykozystywanie takiego buga jest piractwem sciganym przez prawo ;)
Napisano 3 Luty 200520 l Autor @ wtorek - trial rhino pobrany od producenta ma oryginalnie skopane zabezpieczenia. ale oczywiscie wykozystywanie takiego buga jest piractwem sciganym przez prawo ;) :> No przepraszam bardzo to nie ja skopalem, a oni pewnie wiedza ze cos nie dziala tak jak powinno, jak naprawia zabezpieczenie, to co innego :) A tak OT to moj wykladowca z bezpieczenstwa prof. dr hab. inż mialby z tego temat na pol wykladu - szkoda ze juz sesja w toku ;)
Napisano 4 Luty 200520 l teeaz moga sobie naprawiac i tak kilka tysiecy typa ma na dysku instalke ze skopanymi zabezpieczeniami i nie wydaje mi sie ze wyczekuja z niecierpliwoscia az beda mogli sciagnac dzialajaca wersje i po 25 save'ach radowac sie ze zakonczyli uzytkowanie produktu zgodnie z prawem ;>