t0m3k Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 Witam, 1 Jak w temacie, jesli chce wyrenderowac cos do AVI max sie wysypuje i pyta tylko czy chce zapisac kopie sceny, dzieje sie tak w momencie wybrania formatu wyjsciowego z listy lub po wpisaniu rozszerzenia i wcisnieciu ENTER. Niewazne jakiego rendera uzywam zawsze jest tak samo. wiecej info: 3dsmax6 + SP1 (bez SP bylo to samo) komp: ACER Aspire 1522 (AMD AthlonXP 3000+, 512 RAM, GF FX5700) OS: WinXP Pro (wczesniej mialem XP Home EN i bylo to samo) nie wiem co z tym zrobic, moze to wina jakiegos kodeka, moze tzeba cos uaktualnic? z gory dzieki za wszelka pomoc...
Chalek Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 Miałem dokładnie tak samo, ale z Tiffami. Musiałem maxa przeinstalować.
t0m3k Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 zainstalowac na to co jest, czy odinstralowac i zainstalowac a moze c:\format c:/q ? to ostatnie wydaje sie najlepsze :)
Vorek Napisano 7 Luty 2005 Napisano 7 Luty 2005 wez pod uwage jeszcze to: http://www.max3d.pl/search.php?q=avi.bmi
Rekomendowane odpowiedzi