polka dot Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 witam ;> narazie malo wrzucam ale jak zrobie wiecej i bede mial neta to dam wiecej. po lewej bedzie jeszcze prosty portret henia poboznego. co myslicie o ogolnym wygladzie? schludnie, estetycznie, czytelnie? pozdrawiam ;> obiecuje ze niedlugo wrzuce wiecej ps. aha na poprawionym Technicznych jest przez duze T ;>
Shodan Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Jakoś mi ten cień pod napisami sie nie podoba i to logo ZSTiO też mi nie pasuje. Ale jeśli mi się nie podoba to nie znaczy że nie jest dobrze. Takie moje pierwsze odczucie po zobaczeniu tego. Poczekaj na wypowiedzi innych forumowiczów bo ja się nie znam. ;)
Vorek Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 cień pod napisami wywalaj albo przybliż nieco do napisów i zmniejsz opacity, same napisy jakoś nie trzymają się kupy, kopozycja się sypie i trochę to nieczytelne, co do znaczka to jest stanowczo za "ciasno" brakuje mu powietrza. Takie moje skromne zdanie, pracuj dalej :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi