Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam i życze powodzenia. Otwory robiłeś booleanem czy w inny nieznany mi sposób?:)

Napisano

No się zrobiło z PSP teraz. Na razie nie ma co oceniać, więc hindus do tej pory rządzi :D. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Napisano

imo przyciski nie powinny wystawać tak mocno :P ale łądnei ci idzie - możęsz pokazać siatke ?

Napisano
  • Autor

wglebienie na krzyzak gotowe ( kilka miejsc do korekty ale juz jest ok ) on wystaje dosc znacznie do gory wyzej jak w padzie do ps....

siatka jest paskudna bo najpierw booleanem wycinalem dziury pozniej troche poprawialem zeby nie bylo widac baboli w renderze

Napisano

no no no ladne te przyciski...

tylko troche nie za przezroczyste ?? nie wiem bo nie mam pod reka PS'a ale tak mi sie wydaje :)

Napisano

tak na przyszlosc co do dofa, nigdy by nie powstal przy tak malej ogniskowej, bo im wieksza ogniskowa tym wiekszy dof :> a tu prawie ze user view

a konsokla bardzo fajna :D

Napisano

no fajnie ci to idzie, ale jak renderujesz to moglbys wylaczyc user view, pzdr

Napisano
  • Autor

dof ps-wy zeby wasza uwaga nie skupiala sie na niedokonczonej prawej stronie z dziura pod przyciskami a to nie user wiew tylko perspective ale tak jakos wyszlo z nastepnym updatem wrzuce z kamery zeby nie bylo :P

Napisano
  • Autor

osobiscie robie w cs-ie a jak: kopuje warstwe dodaje do niej gaussian blur pozniej wymazuje te czesc ktora ma byc osta duzym brushem z rozmytymi krawedziami i niskim opacity