Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

siema, wrzucam to do wipa, bo nie wiem co dalej z tym zrobic ;) tzn, brakuje mi pomyslow ;)

mam nadzieje ze pomozecie mi cos wymyslec ciekawego

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie masz juz pomyslu? a wogole to jes robione z jakiegos pomyslu? ;> jakies takie bez formy nie wiadomo nawet co to jest ale jak sie przylozysz to moze moze cos z tego wyjdzie ;) nie chodzi mi o matarialy czy modeling czy cos, chodzi o 'koncept' ktorego raczej tu nie ma ;>

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

no mialem pomysl na glowe ;) ale teraz stoje w miejscu... hmm.. moze to przez to ze robilem o 5 rano? ide dalej spac ;>

przez ten material prawie nic nie widac, wiec pozniej podesle jakis porzadny

Napisano

Wyglada badziewnie, no i jaki pomysl ci damy? Bierzesz painta i kreslisz ;) Moze cos ci wyjdzie dobrego, a jak weny chwilowo ci brak to poogladaj sobie forum, ostatnio obrodzilo robotami i smokami (moze zrobisz jakas hybryde? :D ) bo samochodow to zawsze bylo od groma ;]

Napisano

mi to wyglonda na łeb albo coś takiego, alternatywa to jeszcze badziewny telewizor z oryginalnokształtnym kineskopem czy lampka na biórku, i mi sie materiał podoba tylko to żółte troche byś zeszklił

Napisano
  • Autor

no dobra, cos tam dorobilem ;) malo ale zawsze cos..

btw, to miala byc glowa ( robota? ) czy czegos takiego.. z tych wystajacych czubkow z tylu, chcialem zrobic, zeby wystawaly z nich imitacje wlosow.. ( takie jakies wisiorki fajne )