Gość konrad_89 Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Ostatnio nie miałem czasu na 3d maxa. ale wreszcie zaczęły się ferie i mogłem dokończyć pracę. Oto jej efekt.
blood_brother Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Przod wyglada jak szczerze usmiechnieta 206 a tyl wyglada jak mocno podchmielnoy mercedes:) Po za tym calosc jakas nie spojna. Wszedzie pelno krzywych krawedzi. Dziwne proporcje ma ten samochod. Znowu cos z perspektywa pochrzaniles. Drugi raz nie udalo ci sie mnie (nas?) zachwycic. Ale do trzech razy sztuka:) Chyba ze chciales abysmy ponownie poczuli smak dzisiejszego obiadu:)
sikham Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 pomysł fajny znośny mały miejski samochodzik :) wykonanie poniżej przeciętnej do pininfariny niemasz co startować narazie ;)
JohnZi Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 jakis nie jesdnolity ten model, przod nawet dobry, bok ujdzie, a gora wraz z lusterkami i wycieraczkami skaszaniony:D
SCORPI Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 pomysł może nie zły.. troceh blacha pogięta.. i może byś sprobował sprzężyc tło z powierzchnią? miękkie przejscie dać. i mało przestrzeni jest do okoła... przynajmiej się tak wydaje
Rekomendowane odpowiedzi