loosiu Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 Ostatnio zastanawiałem się jak będzie wyglądał zachód jak słońce będzie się wypalać postanowiłem zrobić w max'ie scenke z takim zachodem może i to nie wygląda jak słońce ale kto wie jak będzie wyglądać wtedy;)
DonVito Corleone Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 fajny pomysl, ja kiedys zrobilem slonce ktore topi ziemie :), w sumie to calkiem spoko, tylko ten ludzik wyglada jak z plasteliny "co go kiedys ulepiłem" :D
max_1989 Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 Nie zaciekawie to wygląda... jakbyś dodał dymek to by mogła to być kometa .... :). Widać że początki także życze powodzenia w dalszej pracy....
Ania Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 jak sie slonce bedzie wypalac, to zielona trawa nie bedzie juz miala prawa bytu, raczej jakas pustynia, a czlowieczek by siedzial w jakiejs norze w nadzieji ze go promieniowanie nie dosiegnie. no ale to taki szczegol. mgielka ze slonca az za ludzika zaszla, trawa chyba powinna byc oswietlona na pomaranczowo nie na bialo. mimo to, gdyby jeszcze nad tym popracowac, moglaby byc fajna scenka.
misiold Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 eee jak ja bym to zrobił to by mi pewnie powiedzieli, że za ciemne. Ale jak tak patrze na tą pracke to koleś miałeś fajny pomysł tylko wydaje mi sie, że chciałeś uzyskać efekt zachodu słońca a to wyszło jak jakaś fajcząca się planeta(choć fajna planeta). pozdro i powodzenia w rozwoju
Radus_Keles Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Ładne, ładne... Sprubuj oświetlić trawe na jakmś bardzo jasnym pomarańczowym światłem.
lpshinoda Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 pracka jest całkiem spoko, nie mam nic do zarzucenia, tylko tak dalej pozdro edit: po tej poprawce praca wygląda o wiele lepiej
loosiu Napisano 16 Luty 2005 Autor Napisano 16 Luty 2005 jeszcze pracuje nad ludzikiem została tylko głowa:D
Rekomendowane odpowiedzi