loosiu Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 no i ukończyłem swojego "robocika" ;) mam nadzieje że wam się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 Hm ciekawe:) Może trochę za ciemna podłoga i kółka. Pamiętaj w przyrodzie nie występują materiały idealnie czarne (w ogóle o idealnym nasyceniu) Więc nie rób czarnych kółek tylko prawie czarne np. 90% czarnego resztę rozegraj oświetleniem. Ciekawie sie zapowiada, bo mam nadzieję, że przerzucisz to do WIP-ów i go dopracujesz. Dziwnie mi jakoś nie gra kanciasta rzuchwa do obłej szczęki górnej. Chyba sypnęło się wygładzanie przy kablu wchodzącym do dziury. Powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 całość wygląda nawet fajnie, przyczepić się można chyba tylko do tego, że model jest chyba jak powiedział DaveBorck nie wszędzie pożądnie wygładzpny, pełno w nim malutkich "kańciasności", ale pracka spoko:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GurzyN84 Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 powiedz kolego do czego ten robot służy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loosiu Napisano 16 Luty 2005 Autor Share Napisano 16 Luty 2005 jak to nie wiesz do czego to międzygalaktyczny hipercząsteczkowy odkurzacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GurzyN84 Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 hehe a to sorry to zrób tube jakas bo nie widac czym zassysa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Gębą zasysa, nie? ;) Nieskomplikowane, mniej niż godzinka roboty zapewne, ale efekt przyjemny. Tylko rzuchwa do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loosiu Napisano 17 Luty 2005 Autor Share Napisano 17 Luty 2005 na szczenie zawiesza się worek a zasysa zwieraczem proste nie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi