Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tołów zrobiłem, troche mi to zajeło bo eee małe nie przewidziane trudności sprzetowe mnie nawiedziły.

Pozdrowienia dla wszystkich grafików z gdańska :)

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

misiold --> nie mozesz nikogo "poganiac" tutaj nikt nie ma obowiazku Ci odpowiadac... a co do mental raya to ja Ci nie pomoge bo sie na nim nie znam:P

POZDRAWIAM

Napisano

Co do mentala to globalka wyszła całkiem, całkiem ale za ciemny dałeś materiał na twarzy. Naturalniej by było jakbyś ją rozjaśnił. Dla pełnego wrażenia global daj cienie area dla światła area light (photometric)

Nie ma się co tak pieklić z tymi odpowiedziami, przecież nie wszyscy mają czas na odpowiadanie, bo np szukają odpowiedzi na jakieś ważne pytania techniczne.

Luzik Man:)

Napisano

mnie się roboicik podoba:) oczko ciekawe, ale żeczywiście mordka mogła byc troche jaśniejsza. Jasli chodzi o całokształt to hmmm...prosty ale przyjemny(nie mówie o wykonaniu) może wiecej detali czasem i jest git!!! Zmierzasz zrobic reszte czy poprestaniesz na główce:D

Napisano

taa ale nie zabardzo mam pomysł narazie przeszła wersja z ciałem ala te robociki z (no te z początku) animatrixa. a nad materiałem to obiecuje, że popracuje.

Napisano

nie wiem co o tym myslec takie jakies dziwne:D

niew eim czy jest dobre czy zle daj nastpene zdjecie lekko od gory bedzie lepiej widac

powiem jedno dziwna dlon!!

pozdro