misiold Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 Tołów zrobiłem, troche mi to zajeło bo eee małe nie przewidziane trudności sprzetowe mnie nawiedziły. Pozdrowienia dla wszystkich grafików z gdańska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 misiold --> nie mozesz nikogo "poganiac" tutaj nikt nie ma obowiazku Ci odpowiadac... a co do mental raya to ja Ci nie pomoge bo sie na nim nie znam:P POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 16 Luty 2005 Autor Share Napisano 16 Luty 2005 eee fak sorki :) tak poprostu zestresowany moje pierwsze pracki dane na forum itp. soorki(trema). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 Co do mentala to globalka wyszła całkiem, całkiem ale za ciemny dałeś materiał na twarzy. Naturalniej by było jakbyś ją rozjaśnił. Dla pełnego wrażenia global daj cienie area dla światła area light (photometric) Nie ma się co tak pieklić z tymi odpowiedziami, przecież nie wszyscy mają czas na odpowiadanie, bo np szukają odpowiedzi na jakieś ważne pytania techniczne. Luzik Man:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 mnie się roboicik podoba:) oczko ciekawe, ale żeczywiście mordka mogła byc troche jaśniejsza. Jasli chodzi o całokształt to hmmm...prosty ale przyjemny(nie mówie o wykonaniu) może wiecej detali czasem i jest git!!! Zmierzasz zrobic reszte czy poprestaniesz na główce:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 17 Luty 2005 Autor Share Napisano 17 Luty 2005 taa ale nie zabardzo mam pomysł narazie przeszła wersja z ciałem ala te robociki z (no te z początku) animatrixa. a nad materiałem to obiecuje, że popracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Mi sie wydaje ze rozstaw oczu(kamer?) jest troche za duzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 18 Luty 2005 Autor Share Napisano 18 Luty 2005 ee no tak postanowiłem, że bede pokazywał na tym samym temacie update robocika no i teraz dam se rączke(bez kciuka :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 nie wiem co o tym myslec takie jakies dziwne:D niew eim czy jest dobre czy zle daj nastpene zdjecie lekko od gory bedzie lepiej widac powiem jedno dziwna dlon!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
v1ck Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 przecie to dlon robota ;] wiec musi byc dziwna :P, przynajmniej tak mi sie wydaje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 20 Luty 2005 Autor Share Napisano 20 Luty 2005 hmm niektóży znas to mają hyba zapas kawy skoro na forum o 3:52 piszą- miłe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 12 Marzec 2005 Autor Share Napisano 12 Marzec 2005 no tak postanowiłem dokończyć robocika i narazie dorobiłem mu tułów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 wyglada jak rura odkurzacza w kombinezonie do nurkowania glebinowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 12 Marzec 2005 Autor Share Napisano 12 Marzec 2005 wygląda tak bo nie ma majtek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi