NeZik Napisano 27 Kwiecień 2003 Napisano 27 Kwiecień 2003 Nudziło mi sie wczoraj i zrobilem cos takiego. :] Robilem 9 min a fakt jest taki ze to jest moja druga praca bez tutków. I jest tak dla zwaly :):D
NeZik Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Napisano 27 Kwiecień 2003 Originally posted by NeZik Nudziło mi sie wczoraj i zrobilem cos takiego. :] Robilem 9 min a fakt jest taki ze to jest moja druga praca bez tutków. I jest tak dla zwaly :):D
Pablo Napisano 27 Kwiecień 2003 Napisano 27 Kwiecień 2003 smietniczek moze byc...tylko mogles go pokazac blizej...i musisz jesce popracowac nad oswietleniem i cieniami...bo jtest tozzystko za ciemnie... pozdr
STANEK Napisano 27 Kwiecień 2003 Napisano 27 Kwiecień 2003 no i coś trzeba zrobić z tym światłem - wygląda jakby halogen walił w ten śmietniczek. Pozdrawiam.
NeZik Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Napisano 27 Kwiecień 2003 a ja centralnie nie wiem jak ustawiac te światła dałem jedno omni i tyle :D
STANEK Napisano 27 Kwiecień 2003 Napisano 27 Kwiecień 2003 spróbuj zasymulować (może) światło wiszące u góry (żyrandol jakiś czy coś wtym stylu) no i może troszkę słabsze i miększe te światło by się przydało. Pozdrawiam
NeZik Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Napisano 27 Kwiecień 2003 eee tam jush nic przy tym nie robie w końcu sie naucze używać świateł :D
SiD Napisano 27 Kwiecień 2003 Napisano 27 Kwiecień 2003 Nie jest zle ale nie wykluczam ze mogło by byc lepiej , msietnik mógłby byc pełen ( czego kolwiek , zdaj emis ie ze najlepeij smieci hhehe) aa i móglo byc cos byc w koło niego bo docyć pusto chyba ze ze smietnika beda sie wydobywac jakies okropne opary wiec twój wybór :)
NeZik Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Napisano 27 Kwiecień 2003 heh dzieki SID za rady ale ja to robilem tak sobie nie kcialem robić z tego jakiejś scenki tylko nudziło mi sie bo PAblo robił dla mnie Video Trutorial a ze mi sie nawet spodobał to go tu wrzuciłem ;]
fishaa Napisano 27 Kwiecień 2003 Napisano 27 Kwiecień 2003 pokrywka zbyt pancerna jak na ten typ smietniczka :) (moze ten stoi w jednostce saperskiej to ok :) ) pozdrowionka
Eden-3d Napisano 4 Maj 2003 Napisano 4 Maj 2003 nio spoko tej..taki smietniczek masz w chacie z bani robiles[piwo]
Tomasz Kucharz Napisano 22 Maj 2003 Napisano 22 Maj 2003 więcej brudu, kurzu, może troche śmieci ?? wszystko za sterylne jak dla mnie - o gi nie pytam ale może przynajmniej jaśniejszy ambient light ? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi