Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nudziło mi sie wczoraj i zrobilem cos takiego. :] Robilem 9 min a fakt jest taki ze to jest moja druga praca bez tutków. I jest tak dla zwaly :):D

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Originally posted by NeZik

Nudziło mi sie wczoraj i zrobilem cos takiego. :] Robilem 9 min a fakt jest taki ze to jest moja druga praca bez tutków. I jest tak dla zwaly :):D

Napisano

smietniczek moze byc...tylko mogles go pokazac blizej...i musisz jesce popracowac nad oswietleniem i cieniami...bo jtest tozzystko za ciemnie...

pozdr

Napisano

spróbuj zasymulować (może) światło wiszące u góry (żyrandol jakiś czy coś wtym stylu) no i może troszkę słabsze i miększe te światło by się przydało.

Pozdrawiam

Napisano

Nie jest zle ale nie wykluczam ze mogło by byc lepiej , msietnik mógłby byc pełen ( czego kolwiek , zdaj emis ie ze najlepeij smieci hhehe) aa i móglo byc cos byc w koło niego bo docyć pusto chyba ze ze smietnika beda sie wydobywac jakies okropne opary wiec twój wybór :)

Napisano

heh dzieki SID za rady ale ja to robilem tak sobie nie kcialem robić z tego jakiejś scenki tylko nudziło mi sie bo PAblo robił dla mnie Video Trutorial a ze mi sie nawet spodobał to go tu wrzuciłem ;]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności