nielot007 Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 Witam!! mam problem zainstalowalem gre(nie zbyt legalna;)) w XP chcialem uruchomic ja w 98 hnie dzialalal wiec chcac ja usunac udalem sie do XP wlaczam xp a tu nic nie pojawia sie nic ani pasek menu ani ikony nic:(:( w tym zecz ze mam program antywirusowy panda on mi wykryl ze mam wirusy w kilku plikach i mam wirusa w explorer.exe pisze zebym uruchomil kompa ponownie bo on jest w kwarantaniie no to uruchamiam ale to nic nie daje wciaz nie mam pulpitu:( jak wiecie co zrobic pomozcie aha wirus nazywa sie W32/PARITE.B pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 Zapewne panda wywalila explorer.exe i nie masz dlatego pulpitu. Mozesz dograc go od kogos kto tez ma xp (service pack chyba musi byc ten sam)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Luty 2005 Autor Share Napisano 19 Luty 2005 a nie da sie inaczej cos zrobic:(?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 windows powinien trzymac kilka kopii pliku explorer.exe w katalogu windows jezeli masz np. total commandera czy inny program to poszukaj ich w katalogu windowsa i przegraj do katalogu glownego. U mnie znalazl 2 kopie oprocz podstawowej, 1 byla w katalogu windows\servicepackfiles\i386, jezeli masz servicepacka tez powinienes go tam miec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Luty 2005 Autor Share Napisano 20 Luty 2005 ale on (explorer) jest w glownym katalogu windows tak jakby go nikt nie usuwal ale niedzialal:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 ctrl+alt+del -> nowe zadanie -> explorer tez nic ?? Jakies błedy chociaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 chlopie u mnie przeinstalowanie systemu to 40 min .... wkladam plyte ... boire instalacje systemu , instaluje na partycji ze starym i formatuje ... wszystko mi pieknmie windows robi ... w ciagu 40 min mam swierzy system ... ;] a tu juz drugi dzien a wy sie bawicie z tym ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 ja mam XP'ka i elegancko usuwam caly brud z kompa (skanuje antywirem on-line ze stronki http://www.mks.com.pl) EDIT: przez instalke wersji testowych mks'a na kompie, zwalil mi sie system, wieszal sie na starcie, przyczyny wszedzie szukalem, formata robilem 5 razy w ciagu dnia, dopiero po tygodniu dowiedzialem sie ze to przez to :|, dlatego teraz robie zawsze skana tylko on-line pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi