Napisano 20 Luty 200520 l Siema !! Postanowiłem że zrobie coś ciekawszego niż mój poprzedni temat ... był żałosny .... Więc zrobie starą, zapomianą opere :))) niewiem czemu przyszło mi do do głowy - może przez film który był ostatnio w kinach .... Spróbuje zaserwować wam prace która będzie na wyższym poziomie niż " depresji " .... hehe POZDRAWIAM
Napisano 20 Luty 200520 l nie chce cie dołować na samym poczatku, ale kształt tej maski jak na razie słabiutki, jakieś takie dziwne zagiecie przy ustach, przy oczach, całośc powinna chyba być bardziej wygieta w kształt litery "U", poszukaj jakiejś referencji...
Napisano 20 Luty 200520 l ponownie życzę powodzenia :) rozumiem, że poprzedniego tematu nie będziesz już kontynuował ?
Napisano 20 Luty 200520 l ja również życze powodzenia :). Moją opnie na temat pracy znasz mówiłem ci na privie :). POWODZENIA .
Napisano 21 Luty 200520 l Autor Postanowiłem zrobić kolejny render ...pokazuje już co nie co z tego co planuję zrobić
Napisano 7 Marzec 200520 l Autor tym razem dorobilem ksiazke trwe i zaczynam robic roslinnosc ... ale moj komp sprawia mi troszke problemy ... strasznie dlugo musze czekac az obraz z user'a sie poruszy - przesadzilem z ilością vetrexów
Napisano 8 Marzec 200520 l Autor w maxie robie od niedawna - to praca moze niebyć rewelacyjna - ale chce powalczyc , moze czegos się naucze :)
Napisano 9 Marzec 200520 l znalzłem chwilke,zeby wpasc i zobaczyc jak tam bitwa idzie, Widze Tomeus, że wymiatasz, jak każdy zreszta z Opola. wiec, to jest Opera.... no comment
Napisano 9 Marzec 200520 l -M@RTIN- przykro sie robi jak sie czyta posty takich cfaniaków, co innych tylko potrafia objechać, a samemu nic nie pokazali... no comment tomeus - na pewno sie czegos nauczysz :)
Napisano 9 Marzec 200520 l Strasznie przykro mi się zrobiło jak przeczytałem coment martina[y] :]. Już salvator z adkiem by ci pokazali oni chyba też są z opola :). [adek administrator strony :]] to sobie uważaj. tomeusku pracuj dalej :)... napewno wyjdzie coś fajnego :).
Napisano 9 Marzec 200520 l Autor No Martin chodzi ze mną do szkoły ... Sam niejest lepszy ode mnie ... Więc ja tam się nim nieprzejmuje ... Dzięki za słowa otuchy ;) !! Postaram się żeby coś z tego wyszło ...