tomeus Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 Siema !! Postanowiłem że zrobie coś ciekawszego niż mój poprzedni temat ... był żałosny .... Więc zrobie starą, zapomianą opere :))) niewiem czemu przyszło mi do do głowy - może przez film który był ostatnio w kinach .... Spróbuje zaserwować wam prace która będzie na wyższym poziomie niż " depresji " .... hehe POZDRAWIAM
streaker Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 nie chce cie dołować na samym poczatku, ale kształt tej maski jak na razie słabiutki, jakieś takie dziwne zagiecie przy ustach, przy oczach, całośc powinna chyba być bardziej wygieta w kształt litery "U", poszukaj jakiejś referencji...
Leru Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 ponownie życzę powodzenia :) rozumiem, że poprzedniego tematu nie będziesz już kontynuował ?
max_1989 Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 ja również życze powodzenia :). Moją opnie na temat pracy znasz mówiłem ci na privie :). POWODZENIA .
tomeus Napisano 20 Luty 2005 Autor Napisano 20 Luty 2005 niebęde ... nad maską jeszcze popracuje - to tylko wstępny model :))
asfalton Napisano 21 Luty 2005 Napisano 21 Luty 2005 zrob moze jakies rysunki koncepcyjne :) powodzenia
tomeus Napisano 21 Luty 2005 Autor Napisano 21 Luty 2005 Postanowiłem zrobić kolejny render ...pokazuje już co nie co z tego co planuję zrobić
tomeus Napisano 7 Marzec 2005 Autor Napisano 7 Marzec 2005 tym razem dorobilem ksiazke trwe i zaczynam robic roslinnosc ... ale moj komp sprawia mi troszke problemy ... strasznie dlugo musze czekac az obraz z user'a sie poruszy - przesadzilem z ilością vetrexów
tomeus Napisano 8 Marzec 2005 Autor Napisano 8 Marzec 2005 w maxie robie od niedawna - to praca moze niebyć rewelacyjna - ale chce powalczyc , moze czegos się naucze :)
-M@RTIN- Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 znalzłem chwilke,zeby wpasc i zobaczyc jak tam bitwa idzie, Widze Tomeus, że wymiatasz, jak każdy zreszta z Opola. wiec, to jest Opera.... no comment
streaker Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 -M@RTIN- przykro sie robi jak sie czyta posty takich cfaniaków, co innych tylko potrafia objechać, a samemu nic nie pokazali... no comment tomeus - na pewno sie czegos nauczysz :)
max_1989 Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Strasznie przykro mi się zrobiło jak przeczytałem coment martina[y] :]. Już salvator z adkiem by ci pokazali oni chyba też są z opola :). [adek administrator strony :]] to sobie uważaj. tomeusku pracuj dalej :)... napewno wyjdzie coś fajnego :).
tomeus Napisano 9 Marzec 2005 Autor Napisano 9 Marzec 2005 No Martin chodzi ze mną do szkoły ... Sam niejest lepszy ode mnie ... Więc ja tam się nim nieprzejmuje ... Dzięki za słowa otuchy ;) !! Postaram się żeby coś z tego wyszło ...
Rekomendowane odpowiedzi