Napisano 22 Luty 200520 l Autor a czy ten trial maxa 7 z oficjalnej strony zawiera wszystko to co jest w normalnej wersji??
Napisano 22 Luty 200520 l Autor hmm ja mam maxa 6 na 3 cd ale na 2 sa tylko jakies smieci (sceny, dema pluginow itp) caly sie z 1 cd instaluje i jest wszystko, to nie wiem
Napisano 22 Luty 200520 l sam plik z maxem zajmuje 85mb. z oficjalnej stronki mozna pobrac tez materialy,tutoriale itp. łacznie okolo 750mb.
Napisano 22 Luty 200520 l Autor no tak, ale czy ten trial ma wszystko co full?? ( tylko 30 dni ale program jest caly??) :)
Napisano 22 Luty 200520 l po prostu nie ma tych śmieci patrzyłem, sam max czyli to co potrzebne no i mental ray ładnie renderuje :) po co mi te obrazki itp. Do rendera raczej ma full.
Napisano 27 Luty 200520 l Nie, nie ma wszystkiego tego co pelna wersja. Np. nie ma Clothfx (1.27), ktory jest wysylany za darmo posiadaczom legalnego maxa7. Inne plugi tez dostaje sie za darmo po kupieniu 7-demki. Pelna wersja jest reklamowana, jako zawierająca juz te bajery, ale niestety ich nie zawiera. Mając licencje na maxa otrzymuje sie te dodatki z turbosquid.com A co do stabilności to bym sie troche przyczepił... Wzrostu szybkosci nie zauwazylem.