Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam. Nieznam się na 3ds max więc sam niepotrafię zrobić loga :( Czy któryś z "was" dośwadczonych grafików mógłby mi zrobić ciekawe logo 800x100 z napisem SOFT.org.pl ? W ramach wyjaśnień... niechce iść na łatwizne i wyręczać się innymi ale logo mi jest potrzebne raczej szybko :o Ja oczywiście będe coraz bardziej zgłębiał znajomość tego programu i kiedyś sam będe sobie robił, niestety czas jest nieubłagany :(

Więc gdyby ktoś był tak dobry i mi zrobił to byłbym dozgonnie wdzięczny :)

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

loga raczej projektuje sie w programach do graf. wektorowej (corel). 3dmax raczej nie jest w tym potrzebny, chyba ze chcesz to logo jakos wyanimowac lub w 3d przeksztalcic. pzdr

Napisano
  • Autor

Więc o logu w 3ds max "zamażyłem" widząc tą sygnatórke http://img.photobucket.com/albums/v731/orix/konkursforumpsanimowane.gif i dowiadując się, że ten efekt (po prawej) da sie uzyskać w 3dsmax lób cinema 4d :) Niestety nieudało mi sie w cienma 4d i PS a 3dsm nieznam :( Ale wiedząc że da sie takie coś zrobić w 3dsm napisałem tutaj :) Mam nadzieje że tutejsi graficy potrafili by osiągnąć taki lub inny równie fajny efekt :)

PS. Jeśli ktoś zna jakiś sposób w innym programie na osiągnięcie tego efektu to chętnie bym się o nim dowiedział :)

Pozdrawiam :)

Napisano
  • Autor

Na tym "abstrakcyjnym wygibasem." jest efek który mi się bardzo podoba i który podobno można uzyskać w 3ds max. Więc stwierdziłem że zrobione logo w 3ds max (w którym można usyskać takie fajne efekty) będzie dużo lepiej wyglądać :)

Napisano

RenholdeR: a wlasnie, ze mozna zrobic logo w maxie :) ...a potem wyeksportowac do wektorowego programu i 'strace'owac' zeby szybciej i bezbolesniej uzyskac zamierzony ksztalt ;) ...raczej

pozdrawiam

Napisano
Nie za bardzo rozumiem co ma wspolnego logo z tym abstrakcyjnym wygibasem.

ja ci powiem .. nic

Napisano

Ten wygibas, to nie logo, tylko jego tło, tak dla wyjaśnienia. Logo, sensu stricte, to jest sam napis "ORIX", i nic więcej. To jest jak w dowcipie: Ruskie pomalowali księżyc na czerwono, a Jankesi napisali na nim Coca Cola. Otóż Coca Cola to logo, a księżyc to tło.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.