KamillM Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 Hmm.. wzorowałem się na oryginałach - LINK. Może to z tego ujęcia tylko tak wyglądają dziwnie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 To sa te same felgi? heh... Moze render je zmieni. :) Ale oponki to chyba troche pocieniles, co? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 Hmm... powiedzmy, że było trochę mojej inwencji w tych felgach ;)) No oponki są troszkę takie, że tak powiem, undergroundowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Nom i felga za bardzo wystaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 Coś mnie ostatnio na rendery wzięło :P Mały 'update': - zmieniłem lakier (nie patrzcie się na pozostałe materiały, bo to tymczasowe ;)) - zacząłem wnętrze (nie będzie jakieś super dokładne...) - no i trochę poprawiłem tych rowów (zostały mi te na przednim zderzaku) no i reszta właściwie bez zmian... Czekam na opinie co do lakieru ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 uszczelka przedniej szyby(prawy dolny rog ) jest krzwa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 Hmm.. przyjrzałem się jej z bliska i jest prosta ;) MOże to wina renderu, że tak wygląda.. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukovsky Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Mi się model i jego konstrukcja bardzo podobają. Mam pytanko, z jakiego tutka jedziesz przy tym Audi ? Tego z 3D-Palace, czy innego ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 Z 3d-Palace. Nie robiłem go tak idealnie jak jest na tutku, bo tam trochę błędów jest :\ pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość makbol Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 No, no ladnie Ci idzie. Tesh robie to auto i powiem ze idze Ci bardzo dobrze. Co do lakieru...hmm...niewyglada on zbyt realistycznie. A i pytanie...czym renderujesz ? Jesli to vray to moge wysłać Ci materialy do samochodu...moze sobie z nimi poeksperymentujesz ;) Jesli chcesz zgłoś sie na gg btw. na renderkach bez materiałów moze daj jakis antyaliasing ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2005 A dzięki, dzięki :D Renderuje w Brazilu, ale jakbyś mógł wysłać materiały do vraya to byłbym wdzięczny ;) Co do AA to o ile dobrze pamiętam to w jednym renderze dałem AA... Ale może zapomniałem go pokazać na forum :| Jutro poszperam na kompie i najwyzej wrzuce na forum ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Indorek Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 widzę pełną kontrolę tego co robisz :) bardzo łądnie prowadzona siadka, postów wcześniejszych nie czytałem więc wybacz jeśli ma wypowiedź powiela innych pzredmówców ;)) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 Ooo, dzięki bardzo za dobre słowa :D (rozumiem, że rowki Ci nie przeszkadzają? ;) ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Indorek Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 sorki na jakim tutorialu sie opieracie?? przy modelowaniu tego autka :) moze link jakis :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 3 Luty 2006 Autor Share Napisano 3 Luty 2006 Tutek z 3D-Palace - http://www.3d-palace.com/tmas/video.php?vid=63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Indorek Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 dzieki stary :D juz sciagam kazda czesc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Indorek Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 oj a jednak mam cos problemy z rejestracja :( moze jutro rowiaze problem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 heh a ja powiem że słabo :P powielasz dokładnie te same błędy co w tutorialu gość zrobił :( np przednia szyba na dole - popatrz na zdjęcia że powinna wyglądać całkowicie inaczej to że w tutorialu gość coś spieprzył nie znaczy że masz to powielać :) przecierz on to robił jak najszybciej (żeby tutorial jak najmniej zajmował) więc nie spoglądał często na referki itp. a ty mógłbyś dołożyć troche inwencji i zrobić coś lepszego niż on w jeden wieczór. a poza tą okropną szybą to jeszcze: - rowki sux :P - opny też (bieżnik na boku ?? po co ??) - szyby równo z uszczelkami :| - troche odbiega od orginału - okropne materiały i render bierz się do roboty i poprawiaj !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi