Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Hmm.. wzorowałem się na oryginałach - LINK. Może to z tego ujęcia tylko tak wyglądają dziwnie? :P

• Odpowiedzi 67
  • Wyświetleń 9,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To sa te same felgi? heh... Moze render je zmieni. :) Ale oponki to chyba troche pocieniles, co? ;)

Napisano
  • Autor

Hmm... powiedzmy, że było trochę mojej inwencji w tych felgach ;))

No oponki są troszkę takie, że tak powiem, undergroundowe :P

Napisano
  • Autor

Coś mnie ostatnio na rendery wzięło :P

Mały 'update':

- zmieniłem lakier (nie patrzcie się na pozostałe materiały, bo to tymczasowe ;))

- zacząłem wnętrze (nie będzie jakieś super dokładne...)

- no i trochę poprawiłem tych rowów (zostały mi te na przednim zderzaku)

no i reszta właściwie bez zmian...

Czekam na opinie co do lakieru ;]

Napisano
  • Autor

Hmm.. przyjrzałem się jej z bliska i jest prosta ;) MOże to wina renderu, że tak wygląda..

pzdr

Napisano

Mi się model i jego konstrukcja bardzo podobają. Mam pytanko, z jakiego tutka jedziesz przy tym Audi ? Tego z 3D-Palace, czy innego ?

Pozdro

Napisano
  • Autor

Z 3d-Palace. Nie robiłem go tak idealnie jak jest na tutku, bo tam trochę błędów jest :\

pzdr

Napisano

No, no ladnie Ci idzie. Tesh robie to auto i powiem ze idze Ci bardzo dobrze.

Co do lakieru...hmm...niewyglada on zbyt realistycznie.

A i pytanie...czym renderujesz ? Jesli to vray to moge wysłać Ci materialy do samochodu...moze sobie z nimi poeksperymentujesz ;) Jesli chcesz zgłoś sie na gg

btw. na renderkach bez materiałów moze daj jakis antyaliasing ?

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

A dzięki, dzięki :D Renderuje w Brazilu, ale jakbyś mógł wysłać materiały do vraya to byłbym wdzięczny ;)

Co do AA to o ile dobrze pamiętam to w jednym renderze dałem AA... Ale może zapomniałem go pokazać na forum :| Jutro poszperam na kompie i najwyzej wrzuce na forum ;)

pzdr

Napisano

widzę pełną kontrolę tego co robisz :)

bardzo łądnie prowadzona siadka, postów wcześniejszych nie czytałem więc wybacz jeśli ma wypowiedź powiela innych pzredmówców ;))

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Ooo, dzięki bardzo za dobre słowa :D (rozumiem, że rowki Ci nie przeszkadzają? ;) )

pozdrawiam

Napisano

sorki na jakim tutorialu sie opieracie?? przy modelowaniu tego autka :) moze link jakis :)

Napisano

dzieki stary :D

juz sciagam kazda czesc :D

Napisano

oj a jednak mam cos problemy z rejestracja :( moze jutro rowiaze problem ;)

Napisano

heh a ja powiem że słabo :P

powielasz dokładnie te same błędy co w tutorialu gość zrobił :( np przednia szyba na dole - popatrz na zdjęcia że powinna wyglądać całkowicie inaczej

to że w tutorialu gość coś spieprzył nie znaczy że masz to powielać :) przecierz on to robił jak najszybciej (żeby tutorial jak najmniej zajmował) więc nie spoglądał często na referki itp. a ty mógłbyś dołożyć troche inwencji i zrobić coś lepszego niż on w jeden wieczór.

a poza tą okropną szybą to jeszcze:

- rowki sux :P

- opny też (bieżnik na boku ?? po co ??)

- szyby równo z uszczelkami :|

- troche odbiega od orginału

- okropne materiały i render

bierz się do roboty i poprawiaj !!! :)