Napisano 10 Maj 200519 l Autor Hmm.. wzorowałem się na oryginałach - LINK. Może to z tego ujęcia tylko tak wyglądają dziwnie? :P
Napisano 10 Maj 200519 l To sa te same felgi? heh... Moze render je zmieni. :) Ale oponki to chyba troche pocieniles, co? ;)
Napisano 10 Maj 200519 l Autor Hmm... powiedzmy, że było trochę mojej inwencji w tych felgach ;)) No oponki są troszkę takie, że tak powiem, undergroundowe :P
Napisano 23 Maj 200519 l Autor Coś mnie ostatnio na rendery wzięło :P Mały 'update': - zmieniłem lakier (nie patrzcie się na pozostałe materiały, bo to tymczasowe ;)) - zacząłem wnętrze (nie będzie jakieś super dokładne...) - no i trochę poprawiłem tych rowów (zostały mi te na przednim zderzaku) no i reszta właściwie bez zmian... Czekam na opinie co do lakieru ;]
Napisano 23 Maj 200519 l Autor Hmm.. przyjrzałem się jej z bliska i jest prosta ;) MOże to wina renderu, że tak wygląda.. pzdr
Napisano 23 Maj 200519 l Mi się model i jego konstrukcja bardzo podobają. Mam pytanko, z jakiego tutka jedziesz przy tym Audi ? Tego z 3D-Palace, czy innego ? Pozdro
Napisano 23 Maj 200519 l Autor Z 3d-Palace. Nie robiłem go tak idealnie jak jest na tutku, bo tam trochę błędów jest :\ pzdr
Napisano 15 Czerwiec 200519 l No, no ladnie Ci idzie. Tesh robie to auto i powiem ze idze Ci bardzo dobrze. Co do lakieru...hmm...niewyglada on zbyt realistycznie. A i pytanie...czym renderujesz ? Jesli to vray to moge wysłać Ci materialy do samochodu...moze sobie z nimi poeksperymentujesz ;) Jesli chcesz zgłoś sie na gg btw. na renderkach bez materiałów moze daj jakis antyaliasing ? pozdrawiam
Napisano 15 Czerwiec 200519 l Autor A dzięki, dzięki :D Renderuje w Brazilu, ale jakbyś mógł wysłać materiały do vraya to byłbym wdzięczny ;) Co do AA to o ile dobrze pamiętam to w jednym renderze dałem AA... Ale może zapomniałem go pokazać na forum :| Jutro poszperam na kompie i najwyzej wrzuce na forum ;) pzdr
Napisano 10 Październik 200519 l widzę pełną kontrolę tego co robisz :) bardzo łądnie prowadzona siadka, postów wcześniejszych nie czytałem więc wybacz jeśli ma wypowiedź powiela innych pzredmówców ;)) Pozdrawiam
Napisano 10 Październik 200519 l Autor Ooo, dzięki bardzo za dobre słowa :D (rozumiem, że rowki Ci nie przeszkadzają? ;) ) pozdrawiam
Napisano 3 Luty 200619 l sorki na jakim tutorialu sie opieracie?? przy modelowaniu tego autka :) moze link jakis :)
Napisano 3 Luty 200619 l heh a ja powiem że słabo :P powielasz dokładnie te same błędy co w tutorialu gość zrobił :( np przednia szyba na dole - popatrz na zdjęcia że powinna wyglądać całkowicie inaczej to że w tutorialu gość coś spieprzył nie znaczy że masz to powielać :) przecierz on to robił jak najszybciej (żeby tutorial jak najmniej zajmował) więc nie spoglądał często na referki itp. a ty mógłbyś dołożyć troche inwencji i zrobić coś lepszego niż on w jeden wieczór. a poza tą okropną szybą to jeszcze: - rowki sux :P - opny też (bieżnik na boku ?? po co ??) - szyby równo z uszczelkami :| - troche odbiega od orginału - okropne materiały i render bierz się do roboty i poprawiaj !!! :)