Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Właśnie pracuję nad wizualizają wnętrza basenu. Praca w toku.... roboty jeszcze masa, teraz czas na matriały. Więc siadam do Wacom-a i trzeba coś wymalować. Nie ma jeszcze materiałów i tafli wody... poza tym modelowanie uważam za skończone, a i tak zawsze jest że w trakcie coś dojdzie. Następny update po oteksturowaniu większych fragmentów pracy.

Soft: 3ds max + VRay

P.S

Wcześniej post zamieściłem na WIP...ale postanowiłem także tutaj go wrzucić...bo to chyba najbardziej odpowiedni dział.

wizualizacja.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Podoba mi się, projekt jak i wizualizacja, co prawda nieskończona;] Tylko... te kamienie na murku, chyba wiadomo które... mogą spaść komuś na głowę lub na coś innego;P

Napisano

tez mi sie podoba bardzo! w kolejnych etapach fajnie by bylo zobaczyc swiatla wychodzace z podlogi przy ciekawszych elementach...

Napisano

bedzie niezle! tylko wedlug mnie ta lampa "wbita" pomiedzy kamyczki nie za bardzo pasuje stylem do innych detali architektoniczny (ktore maja dobry design - zwlaszcza konstrukcja stropu i gorna czesc slupa)

Napisano

:D.... Mirkowaty..... jeśli będziesz miał chwileczke czasu to odwiedz WIP..tam jest kilka próbnych renderów...a za 2-3 dni otwarcie :) tzn. wrzucam całość do Finished..mam nadzieje że do wszystkich innych opinii, które się pojawią Ty też dodasz kilka słów....a jak dla Ciebie i forumowiczów....bilety za free.