::::: maxczaku ::::: Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 Witam Właśnie pracuję nad wizualizają wnętrza basenu. Praca w toku.... roboty jeszcze masa, teraz czas na matriały. Więc siadam do Wacom-a i trzeba coś wymalować. Nie ma jeszcze materiałów i tafli wody... poza tym modelowanie uważam za skończone, a i tak zawsze jest że w trakcie coś dojdzie. Następny update po oteksturowaniu większych fragmentów pracy. Soft: 3ds max + VRay P.S Wcześniej post zamieściłem na WIP...ale postanowiłem także tutaj go wrzucić...bo to chyba najbardziej odpowiedni dział.
Touch Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 Podoba mi się, projekt jak i wizualizacja, co prawda nieskończona;] Tylko... te kamienie na murku, chyba wiadomo które... mogą spaść komuś na głowę lub na coś innego;P
Jens Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 tez mi sie podoba bardzo! w kolejnych etapach fajnie by bylo zobaczyc swiatla wychodzace z podlogi przy ciekawszych elementach...
Świerk Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 bedzie niezle! tylko wedlug mnie ta lampa "wbita" pomiedzy kamyczki nie za bardzo pasuje stylem do innych detali architektoniczny (ktore maja dobry design - zwlaszcza konstrukcja stropu i gorna czesc slupa)
Mirkowaty Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 Będzie z tego świetna wizka :). Podobaja mie sie detale. Kiedy otwarcie i po ile bilety hehe ??
::::: maxczaku ::::: Napisano 12 Marzec 2005 Autor Napisano 12 Marzec 2005 :D.... Mirkowaty..... jeśli będziesz miał chwileczke czasu to odwiedz WIP..tam jest kilka próbnych renderów...a za 2-3 dni otwarcie :) tzn. wrzucam całość do Finished..mam nadzieje że do wszystkich innych opinii, które się pojawią Ty też dodasz kilka słów....a jak dla Ciebie i forumowiczów....bilety za free.
::::: maxczaku ::::: Napisano 14 Marzec 2005 Autor Napisano 14 Marzec 2005 Witam Juz kilka dni temu skończyłem całą pracę. Końcowego efektu nie wrzucam tu lecz do Finished. Nie wrzucam tego tutaj ponieważ nie chciałbym powielać wątków...bo to niezbyt tolerowany (przez Moderatorów) sposób prezentacji prac. Dlatego też końcową pracę można znaleźć w dziale skończonych prac pod adresem : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=13958
Rekomendowane odpowiedzi