gucias Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 no i jeszcze jedna moja pracka w tym miesiącu prosto z Blenderka 2.36 wiem że jest tu kilka błędów ale starałem się jak mogłem ;) miniaturka jednego z ujęć a tu FULL 1024x768 obrazek 1 obrazek 2 obrazek 3 obrazek 4 no i zrzutka z blendera (WIP) zrzutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Kupa face crashów na masce i nie tylko, brzydkie felgi i materiały, marny render i tło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 model mimo sporej ilosci bledow wyglada przyzwoicie. ale z renderem to dales czadu :) padaczka na maxa ... radzilbym sie jeszcze pobawic samym wyrenderowaniem tej scenki ... no chyba ze juz wymiotujesz na jej widok (a tak tez sie zdarza) ;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 26 Luty 2005 Autor Share Napisano 26 Luty 2005 no cóż...poprawiłem conieco czy teraz lepiej? jak nie to nie...ale juz mi sie nie chce nic więcej poprawiać :) poprawione wersje pod tymi samymi linkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 skad wziales printy tej corolli? potrzebuje ten rocznik ale hatchback ;D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 28 Luty 2005 Autor Share Napisano 28 Luty 2005 kome - tu masz blueprinty Corolli http://blueprints.onnovanbraam.com/blueprints/cars/toyota/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi