Napisano 1 Maj 200321 l no więc przedstawiam finalną wersję mojego BMW 633 CSi :) Sam widze wiele niedoróbek takich jak np.: tło (którego defacto nie ma), materiał wnetrza którego nie chciało mi się jush zmieniać/dopracowywac, różne textury a także modeling. Posiedziałbym nad tą pracką dłużej ale niestety zbliża się koniec roku i testy więc na maxa i tak jusz wogóle nie mam czasu. Oto obrazek
Napisano 1 Maj 200321 l juz pisalem w Twoim Wipe jak mi sie pracka podoba :))) P.S. tak jak umawialismy sie wczesniej powinienes dodac linka tutaj do WIPA a w WIPE dodac linka do Galeri.. pozdr
Napisano 1 Maj 200321 l Autor heh no no teraz najgorsza strona moje pracy tył :) jush nie chce mi się zmieniac materiału tylnej lampy wybaczcie mi :]
Napisano 1 Maj 200321 l wybaczamy:) jest swietnie ale lampy tylne rzeczywiscie psuja calosc troche...ale bardzo ladny i tak
Napisano 1 Maj 200321 l szkoda ze nie ma takich szczegolow jak wycieraczki, lusterko w kabinie etc.. ogolnie model karoserii jest wdl mnie bardzo dobry ale jakos wlasnie kiepsko z tym wykonczeniem, no ale w sumie jak mowisz masz malo czasu na to, wiec ok ;D moze dokoncz go kiedys?
Napisano 2 Maj 200321 l Autor heh szkoda mi było czasu na takie detale ...:) Może przy nastepnym projekcie bo jak będę go poprawiał przez wieki to nigdy go nie skońćze. Tak więc to jest niestety (dla mnie stety bo i tak jak na pierwszy (w zasdziie drugi bo jeszcze była 307 ale nie skocznoa) poly modeling to i tak przerosłem swoje oczekiwania:)) finalna wersja bmw :]
Napisano 5 Maj 200321 l nie no ten wydech to okropnie wygląda... 1. wydech nie jest czarny !! - srebrny...troshke osmolony na końcach... 2. otwory są za małe !! - dym nie ma którędy uchodzić do atmosfery :P 3. nigdy nie umieszcza się 4 końcówek na środku !! 2 po bokach tak ale 4 !! :D 4. ten chrom na lampach...przednich i tylnich...jest jakiś dziwny punktowy nawet...
Napisano 6 Maj 200321 l Autor nie wiem czy zauważyłes phantom ale chrom jest czarnybo czarne podłoże a chrom odbija otoczenie. Spoko ja cos takiego jak ty pokazałes tesz potrafie zrobic (heh jak sie ma białego plana jako otoczenie :D). Mogłem dac mape chromu z library maxa ale ona wygląała jeszcze gorzej niż to :). A propos takie umieszczenie rur jest dopuszczalne :P. Co do wielkości śr4ednicy rur mogę Ci na przykład powiedzieć że jest to mało litrażowa buma :D:D :P:P
Napisano 6 Maj 200321 l Witam, ogolnie model podoba mi sie, ale mam pewne uwagi. 1. Wydaje mi sie, ze szyby sa troche, troszeczke za wysokie. Byc moze jest to zludzenie. 2. Troche nijak wygladaja felgi i fotele. Bez wyrazu. 3. I chyba sa z deka za szerokie oponki. 4. Natomiast podobaja mi sie twoje swiatla przednie, jak je zrobiles? Ogolnie jest OK. Pozdrawiam...
Napisano 7 Maj 200321 l Autor heh no szyby to na pewno złudzenie bo błedów w karoserii ni ma (może są ale tylko ze względu na to że ten samochód stanowi pomiesznaie wszystkich m6 :D). Oponki są wporzo ale fakt nad flami mogłem torche popracować. Tzn miałem drugą wersję (szprychowanych ale...). Foteliki również są wporzo (wejdź na wipa i popatrz se na nie) tylko taki materiał ze szczegółow nie wiadac :]