Napisano 4 Marzec 200520 l witam... jesli chesz robic takie rzeczy : http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=13586 zajrzyj tu (tutorial mojej produkcji) ---> http://www.republika.pl/demo1/bp3d.swf
Napisano 4 Marzec 200520 l ja pier .... czy ty nie mozesz dac tego w jednym watku tylko SPAMUJESZ forum ? biore "nowe posty" i widze 3 watki a w nich identyczny text co ty myslisz ze jak walniesz na mase to wiecej osob zobaczy ? bosz ... kiedys tez ci to mowili ale chyba nie zrozumiales ...
Napisano 4 Marzec 200520 l i tak link nie dziala, hihi :P Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu. znajdz lepszy host
Napisano 7 Marzec 200520 l Autor co ty myslisz ze jak walniesz na mase to wiecej osob zobaczy ? - no wlasnie o to chodzi !:):):) - tak walsnie... z reszta- che wam pomodz serio! - docen to...
Napisano 7 Marzec 200520 l bardzo fajnie ze dales tylko to nie upowaznia cie do oglaszania tego swiatu wszech i wobec ... w takiej formie ... napisz raz a nie 2 ... co za duzo to nie zdrowo ... skasuj ten watek ... albo skasuj tamten ... wiele osob ceni sobie pozadek na forum ...
Napisano 7 Marzec 200520 l Mówi się chłopakowi dziękuję a nie z ryjem jak chce się podzielić wiedzą... a robienie porządków na forum pozostaw moderatorowi tego działu Marcin. Jest taka opcja, żeby zgłosić wątek do moderatora... mam nadzieję, że dotarło do Ciebie Marcin. ech... co za czasy...
Napisano 7 Marzec 200520 l ok ok ok ... przepraszam ... nie mialem na celu wytworzenie klutni ... zrozumialem ... moze zły dzien , i wiem ze nie powinno to wplywac na moje wypowiedzi na forum ... ale ok , przepraszam , obiecuje poprawe i wracam do pracy ... Kris - nie zlosc sie na mnie ;] ---Edit--- do postu nizej gratulacje :>
Napisano 8 Marzec 200520 l Autor Mówi się chłopakowi dziękuję a nie z ryjem jak chce się podzielić wiedzą... a robienie porządków na forum pozostaw moderatorowi tego działu Marcin. Jest taka opcja, żeby zgłosić wątek do moderatora... mam nadzieję, że dotarło do Ciebie Marcin. ech... co za czasy... hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahha omG - stary dzieki, 1szy raz ktos sie za mna wstawil! - dzieki!