Pastez Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 Czesc Ostatnio mecze inna scenke a bardziej obiek i zauwazylem ze chodze spac tak kolo 5, 6. Wiec wpadlo mi do glowy, zeby zrobic moj domek... z zewnatrz w godzinach wieczornych. Calosc wykonana w 3ds max 7 w polaczeniu z vray-em. Tekstury oraz napisy zrobilem w photoshopie cs. Komputerek: Athlon 1, 384MB DDR, Matrox G550 hehe i najlepsze myszka logitech mx550 :] przepraszam ze takie malutkie ---------- 2
AGmakonts Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 no niebo nie pasuje oświetlenie także niezbyt ładne ale niemam pojęcia jakim cudem tam jest volumetruczne światłko (mieszkasz na strasznym odludziu:)) może być ale to nie rewelacja pracuj dalej i ćwicz jak na poczatek to ładnie (ja miałem gorsze poczatki:))
Pastez Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 ah z tego zdaje sobie sprawe, ze rewelacyjna nie jest... Nie spodziewam sie zeby ktos powiedzial to jest rewelacyjne :)... dzieki za komentarz pierwszy dla mnie na tym forum
Murky Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 Wiec witamy :) A ten dach to masz taki u siebie na serio? bo jakos taki maly sie wydaje i sproboj tez jakby praca sie prezentowala bez volumerycznego swiatla, szczegolnie tego przy oknie po lewej.
Ania Napisano 4 Marzec 2005 Napisano 4 Marzec 2005 ksiezyc wisi przed domem, wyglada dziwnie, a to dlatego ze jest widoczna jego ciemna strona. zazwyczaj ciemna strona ksiezyca ma kolor nieba. co do wolumetrycznego to sie zgadzam z przedmowcami. takze nie pasuje mi ogolne pustkowie, a jeszcze bardziej razi idealnie czarna ziemia. tekstura muru z tej odleglosci wyglada calkiem przyzwoicie, oprocz powtarzajacych sie odpryskow na murze przy kazdym rogu. natomiast dach jest zbyt ostro czerwony (noca wszystkie koty szare).
Pastez Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 Dzieki, za opinie przynajmniej nikt nie powiedzial, ze jest do (...). Zamiezeniem nie byla zbyt mocna realosc z ksiezycem przegiolem dla jaja bo wlasnie bruca wszechmogacego ogladalem :). A odnosnie domkow to dach jest inny proporcje inne i ogolnie prawie wszystko jest inaczej, zrobione dla zabawy, swiatlo wali z okna po lewej bo to w teori moje okno i w zasadzie zawsze w nocy swieci w nim swiatlo :].
Rekomendowane odpowiedzi