Lukasz_D Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 nie wiem co zrobic zeby było lepiej bo mi sie wydaje ze jest nawet lepiej .... :-) co mam wstawic zamiast tego czarnego na opone ??
Szczupal Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 po pierwsze musisz ta opone zrobic bo to jak narazie to jest tube i nic po zatym ( chodzi o opone)
Sajrusx Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 no prosta oponka, tylko że bmv robi takie z dużą ilością tych szprych...takich co tam masz...no to nie wiem..
Bubu Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 No to na pierwszy rzut idą chyba: oponka (przydałby się jakiś bieżnik ;), no i napewno materiały torszeczke lepsze by się przydały;) POzdro i powodzenia :D
Ferdkowaty Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 Poszukaj na max3d.pl w tutorialach. Tam jest tutek jak zrobić oponę(modelowanie opony czy coś takiego-tak sie chyba nazywa) Felga fajna ale opona z bierznikiem musi być.
lpshinoda Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 w simie felga jana, ale za to wszystkie materiały no i opona do wymiany, poza tym ta felga sprawia wrażenie trochę kwadratowej pozdro
Lukasz_D Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 Wiem ze jeszcze nie dokonczone!! A jakie texturki ??
Gość marcin_mocny Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 ożesz ty ja cię przepraszam... ale masz w tej oponie klocków bieżnika, czy to jakaś specjalistyczna opona :D chyba mają po kilka milimetrów kiedy to w oponach dzisiejszych jest to kilkanaście
lpshinoda Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 tylko zaokrąglij grzbiet bieżnika, bo nawet nie przypomina niskoprofilowanej opony, troche go tylko "skrzyw" (dź) :) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi