Napisano 2 Maj 200321 l Witam! Czy ktos z Was posiada ta ksiazke? Co o niej sadzicie, czy dla poczatkujacego jest odpowiednia? http://helion.pl/ksiazki/max4bi.htm
Napisano 2 Maj 200321 l dla mnie jest do kitu. jej autor to chyba jakis amator ! jak sie spojrzy na te jego ilustracie z tymi gownami to krew oczy zalewa. nie polecam. kup sobie lepiej \'\'3d studio MAX 3 vademecum profesjonalisty\'\'.
Napisano 2 Maj 200321 l Ja ją mam. Poza fajnymi scenami i obiektami na dołączonej płycie nic ciekawego. W sumie to sie tylko nauczylem jak uzywac path controller. Odradzam zakup ksiązk
Napisano 5 Maj 200321 l no przeczytałem i jest nosi tytuł 3dsMax F/X ale powiedz mi na jakiej stronie moża czegoś się o niej dowiedzieć.............
Napisano 10 Maj 200321 l 3D max f/x tez polecam wlasnie zaczynam i czytam z tego i kozystam i ucze sie modelowania, ale dzies mi plyta zginela,a i ta ksiazke mam juz chyba rok. Fajna jest
Napisano 19 Maj 200321 l Bardziej polecam: POZNAJ 3d STUDIO max 3 w 24 h . Techniki modelowania są heliona - też mam ale helion strasznie leje wode
Napisano 11 Czerwiec 200321 l kurcze a ja wlasnie sobie te ksiazke na allegro zamowilem....:] ----------------------------------------------------- Pamietaj ze myslisz....
Napisano 11 Czerwiec 200321 l Ja mam f/x i jestem zadowolony jak na ksiazke do 3dstudio (bo w innych to juz wogole nic nie ma). Jest niedroga bo i nieduza (jak na ksiazke o 3dstudio:)) Ogolnie wole tutki;)
Napisano 12 Czerwiec 200321 l ta jak sie umie angielski to napewno wiekszosc bieze na tutki ja akurat znam tyle co nic jedynie znam z działu windows error
Napisano 12 Czerwiec 200321 l wszystkie dostepne ksiazki heliona czyli wiekszosc wogole dostepnych masz na www.helion.pl erazem z cenami i krotkimi opisami