Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

uprzedziłeś mnie :P

... ja bym usunął odbicie pierścienia na stole, zmieniłbym texture stołu na jakąś inną, dorobił jakieś szpary w stole [między deskami]... jakiegoś browca postawił...

myśle że zaraz lepiej by wyglądało :)

Napisano

Orginał jest taki waski więc nie będe zmieniał... hm... a odbicia tio mi sie podobają wiec nie wiem czy będe zmieniał :P ale czy dziury robić.. hm :| nio nie wiem.. ale z browcem na pewno odpada :D

Napisano

Ogólnie super. Tylko widze problem z cienie, przeswituje z prawej strony swiatlo między drewnem a pierscieniem. Chyba użyłeś Shadow map, lepiej użyj Area shadow :D

Napisano

Wyglada imponujaco ale wewnetrzne krawedzi zdaje mis ei ze ma zbyt ostre , Pomysl chciałbys nosci cos co ci palca kroji ?? chyba nie hehe ale wogóle to ładnie wykonane :) Gratuluje

Napisano

ladny:))) tylko pytanko...skad te odibicie swiatla w srodku pierscionka?? prezcierz od wew. jest metal wiec ine moze byc kaustyki...bo od zew. sa dopiero te swiecidelka....

pozdr

Napisano

pablo.. weź se pierscionek metalowy i połuż gdzieś to sie zdziwisz :) powinno być i jest odbicie... a kryształki właśnie w bardzo małym stopniu odbijają, znaczy w tym pierscionku co mam przed sobą :) więc jest wszystko w porządku... później spróbuje jakoś atrakcyjnie zrobić tą kaustyke w wewnątrz...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności