Morph0001 Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Jakis taki pusty, nic nie widze.... ?? Czy mozesz zrobic te ujecie troche wieksze ?? lol
AGmakonts Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 domek ładny, dobrze zrobioneale ale ten łuk troszke polygonowaty i textury zawaliłeś naprawił by to displace albo ręczny modeling
pankarol Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 to co powiedzieła AGmakonts ,a od siebie to dodam proporcje - te dzrzewa są strzasznie mała .
MareG Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 ten dach jakiś napompowany się wydaje - wszystko takie ogromniaste - dachówki i belki wszędobylsko wygładzane - dlaczego? KANCIASTOŚCI kształtu też są ważne. Za to okładziny kamienne ostre jak żyletką wyciete - jedno zaprzecza drugiemu! Powinno być dokładnie odwrotnie. Rury spustowe trzymają się na niczym - wiszą w powietrzu. Czy czepiam się detali? Nie na Boga - to po prostu widać jak byk! Jest jak jest, ale w zasadzie wszystkie elementy domu są tutaj obecne, proszę - mamy nawet obróbki blacharskie ponad koszami - to żadko kto pokazuje. Całkiem nieźle choć następne wizualizacje niech nie będą takie "ciężkie" - nie ma potrzeby podkreślać elementów (np. detali dachu), które wespół z resztą tworzą prawidłową całość. To tak jakbyś napisał "patrzcie zrobiłem rynny i dachówkę w 3d!" - nie tędy droga, bo tu niech się martwią Ci, którzy normalnie tego nie pokazują;) Pozdrawiam
kurt_hectic Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 uuu, poza innymi wadami - to najgorsz jest render !, potem proporcje! potem textury! - i tak glupio troche wyglada jak by bylo z user view - renderuj w camera !
Lukasz2244 Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 nie wiem ale jakos nie przekonala mnie Twoj wizualizacja. Jak dla mnie malo realsitycznie to wszystko wyglada. Moze to te tekstury moze osietlenie sam nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi