<<Guyver>> Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Jest to postać guyvera z anime "the guyver", jednak rendering nie wyglada za specjalnie ponieważ chcialem nalożyc texturke "Lnk 'n Paint", ale zaczely mi sie pojawiać jakies przydkie czarne kreski i szpecily cały wizerunek guyvera, a wiec znalazlem na necie forke ale niestety troszke nie wyraźną bo byla w malym formacie, nalożylem ja na model i tada, jak ktos bedzie mogl mi pomóc w sprawie lnk 'n paint" to prosze o kontakt na moje gg, nawet jak jest czerwone sloneczko to znaczy ze jestem niewioczy i mozecie pisać:). teras pozostalo mi wymyslec tlo i jak to wszystko dokończyc. Mam nadzieje ze nie anraze sie na duzo besztów i bedziecie dla mnie wyrozumiali:) Pozdrawiam
Ufol Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 ja bym ci polecił pokazać modelik ze zwykłym szarym materiałem bo narazie to ja tu widze jakomś mordke 2D, jak narysowana i jeszcze standardowo siateczke :)
KamillM Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Ufol ma rację, przez tą texturę model wygląda jak narysowany ;)
<<Guyver>> Napisano 8 Marzec 2005 Autor Napisano 8 Marzec 2005 I tak ma wygladać cały obraz bedzie twożyl obras kreskówkowy wieć tak ma wygladać
Bubu Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Hmm to siateczka kryje coś niedobrego??? ;> NO mógłyś pokazać model bez tex i siateczkę do oceny :)
Sajrusx Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 daj siate daj siate daj siate....bo kibice wystąpią z trybun
Rekomendowane odpowiedzi