eric Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Pracka wykonana w corelu 11!Moje poczatki z ta technika!!!Czekam na komentarze
AGmakonts Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Ładny, kańciasty ale ładny tylko wnetrza brak ale podobaja mi się kolory
Drakula Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 wypas :) bardzo ladny wektor. jak na poczatki to bardzo dobrze :)
Yamakasi Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Wszystko bardzo ladne jedynie opony mi sie nie podobaja widac na nich jak ci sie reka trzesie ;) .. Pozdrawiam
smart Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Witaj swietnie!jak na poczatek;)sprobuj wykorzystac outline(kontur) i kombinuj z jego kolorem i gruboscia ,mysle ze warto bo pracka nabiera wtedy charakteru i polecalbym zamiast tworzyc krzywe punkt po punkcie tworzyc ksztalty za pomoca narzedzi typu spawaj(weld) .a kanciastosc mozesz zniwelowac zaznaczajac wszystkie wezly obiektu (jest taka ikonka ktora klikasz i masz "select all nodes") i przeciagajac suwaczek u dolu likwidujesz kanciastosc :) pozdrawiam
Pawelkos Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 Bardzo fajny oldschool tylko miejscami za kanciato pozdro
Rekomendowane odpowiedzi