Andrejkoo Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Witam oto moja pierwsza praca wykonana przy pomocy rendera V-Ray. Ponieważ dopiero poznaje V-Raya chcialbym zasiegnąć waszej opini. Jak ja oceniacie? Oto link http://andrejkoo.w.interia.pl/lipton.html stronka moze sie dlugo otwierać wiec prosze o cierpliwość Pozdrawiam
rafal111 Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Tylko nie interia!!!!!!Przykro mi ale nic nie widze:(.A po odswierzeniu mam brak adresu:/.Zmien serwer jesi to nie problrm wtedy latwiej bedzie oceniac. Interia RULEZZZZZ
slayer2004 Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Podają mi się textury dzbanka i szklanek. Te na pudełku trochę takie rozmazane...
Andrejkoo Napisano 9 Marzec 2005 Autor Napisano 9 Marzec 2005 Przykro mi ze sa problemy z otworzeniem mojej pracy postaram sie jak najszybciej zmienic serwer. A tak przy okazji to moze ktos zna serwery gdzie mozna by za friko wrzucać stronki? Pozdrawiam
Lukasz2244 Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Czesc Jesli moge cos doradzic to na Twoim miejscu zmienilbym obrus na jakis inny, tzn. chodzi mi o material. Ale to jest tylko moja prywatna sugestia :)...
Rekomendowane odpowiedzi