Graffu Napisano 28 Marzec 2002 Napisano 28 Marzec 2002 jak zrobic ladny atialiasnig przy reatracingu?!? bo wychodza ZEBY, kurna no nie moge sobie z tym poradzic. Jak sie robi soczewkowanie przez szklo (caustic)??? (parametry) dzieki
Khunu Napisano 28 Marzec 2002 Napisano 28 Marzec 2002 Sorry, że jestem niemiły, ale co to jest ten \"atialiasnig przy reatracingu\", bo, kurna, nie wiem :)
Graffu Napisano 28 Marzec 2002 Autor Napisano 28 Marzec 2002 hmm fakt ze to glupio zabrzmialo :) Chodzi mi o odbicia , maja zeby bez wygladzenia, wiem ze w FR globals jest opcja camera&effects i tam widnieje testure antialiasing ale czy to jedyne miejsce? musi chyba istniec cos z mozliwoscia ustawiania, pomijam tez oczywiscie blur refl/refrac w advance control
El Wieczor Napisano 29 Marzec 2002 Napisano 29 Marzec 2002 chyba w globalsach musisz ustawić prepass size na 1/1, ale nie pamiętam dokładnie czy to to
El Wieczor Napisano 26 Listopad 2002 Napisano 26 Listopad 2002 Ok, wtedy jeszcze nie wiedziałem nawet o fRAntiAliasingu ;) Jednak po ustawieniu prepass size na 1/1 odbicia były i tak o niebo lepsze niż domy¶lne 1/4.
Rekomendowane odpowiedzi