Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Jestem poczatkujacy w 3dsmax mam zainstalowana wersje 5.0 i od 2 miesiecy probuje praktycznie poznac zasady dzialania w tym programie.

Postanowilem przedstawic efekty mojej pracy i oczekuje na cenne uwagi.

Projekt kuchni ktora mam zamiar wykonac w praktyce jest w trzech ujeciach.

malinpawel.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

modele bez zastrzezen ale swiatlo lezy :/ , textury musisz koniecznie zeskalowac na podlodze bo jedna kafelka wyglada na wieksza odemnie ;) do tego textureczka na stoliku i tych szafkach :)

ogolnie nie jest zle , jest dobrze pomimo kilku malych bledow ktore da sie szybko wyeliminowac :) czekamy na updejt

Napisano
  • Autor

Dzieki za szybka odpowiedz. To ze swiatlo lezy to faktycznie wiem ale nie moge sobie jakos z tym poradzic. problem w tym ze musi byc uzyte swiatlo punktowe (spot). mam problemy z dopasowaniem parametrow. jest uzytych 6 zrodel swiatla stad te problemy.

co do skalowania tekstur to niezauwazylem i zaraz zrobie update.

Napisano

no nawet fajne, niektore tekstury sa albo za duze albo troche rozmazane, tez nie jestem pewien ale chyba niektore rzeczy sa troche scisniete :)

Napisano

Modele fajne ale troche prześwietliłeś obrazek na blacie i podłodze, ciekawi mnie skąd tam wzięło się takie ostre światło. No i oczywiście popraw tekstury

Napisano
  • Autor

No coz jezeli chodzi o materialy to moim zamiarem jest to zeby nie byly plastikowe lecz zachowaly w jakims stopniu fakture drewna.

Swiatla natomiast - jest uzyte kilka swiatel punktowych "spot" postaram sie cos z tym zrobic i zamiescic update z poprawionymi cieniami i jasnoscia.

Napisano

kamera ci sie przewróciła trochę na jednym obrazku, jak na 3 miesiące jestem pewien podziwu, bardzo ładniaste :)

Napisano

Ja dodam tu tylko tyle, że bardzo fajne :] tylko coś mi sie zdaje że niektóre elementy coś grube są :/ ścianki powinny byś cieńsze ( tak mi sie wydaje ) ale co ja tam wiem jak tez jestem początkujący :|

Napisano
  • Autor

wszystke wymiary sa rzedczywiste i w odpowiedniej skali. poprostu takie sa wymagania projektanta - mojej kochanej zony.

Napisano

mnie sie bardzo podoba jesli chodzi o jakosc do stopnia zaawansowania urzytkownika :) moznaby sie przyczepiac, ale jestem pelen podziwu dla wlozonej pracy :)

Napisano

no ja w sumie nie siedze w tym dłużej...i nie twoże takich rzczy z braku czasu...model mi się podoba...pomysł mniej i oświetlenie rzeczywiście średnie:/

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.