wizz Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Zaczołem robić swą pierszą wizualizacje "o ile można to tak nazwać". Przedstawia ona mój pokoik, oczywiście jest on nie skończony. Musze jeszcze zrobić kilka szafek, krzesełka, kompa i inne drobiazgi. Napiszcie mi jakieś rady do tworzenia wizualizacji bo nie mam chyba o tym zielonego pojęcia. Z góry wam dziękuję :] Tu macie jeszcze jak ktoś chce w lepszej jakości http://www.mistrz.jawnet.pl/mx/room_up.jpg
GRIFI Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 moim zdaniem coś w tym jest :) ale ja bym zrobił większy pokoj :) no i nie wiem czy te meble nie mają za chudych ścianek :/ ale tak to ok :)
mentaller Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 na http://www.evermotion.org w dziale "tutorials" jest fajny tutorialik
Luke3D Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 fajnie tylko kanapa, jeżeli można to tak nazwać, jest zabardzo kanciasta
Ferdkowaty Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 No no. Widze ze jesteś na dobrej drodze zeby zrobić coś porządnego. Pamiętaj o nadaniu obiektom odpowiednich materiałów i ustawieniu światła. Wtedy wyjdzie super
Lukasz_D Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Strasznie pusto może jeszcze jakieś mebelki - chyba ze tak masz w tym pokoju ..... może komp ??
wizz Napisano 13 Marzec 2005 Autor Napisano 13 Marzec 2005 Strasznie pusto może jeszcze jakieś mebelki - chyba ze tak masz w tym pokoju ..... może komp ?? E kolego :] to jest WIP więc jeszcze jest pusto :] ,ale sie to napewno zmieni !
F'Uriel Napisano 15 Marzec 2005 Napisano 15 Marzec 2005 Narazie masz ciekawy pokoj :P ale jedyne co widze to ze chyba biorko jest troche za male, bo wnioskujac z wysokosci kanapy, to siadajac przy biorku nogi by je podniosly troche :)
rudylew Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 jakieś krzesełko by się przydało więc jak masz zamiar jakieś zrobić to dawaj.... okno terz by mogło być ..... Sam modeluje pokój i ja zacząłem od mebelków i na końcu mam zamiar zrobić ściany i te okna i grzejnik i kontakty i inne sprawyyy... mam problem z oświetleniem ale z tego co doczytałem najlepiej uzyć MS area. pozdro.. ta textura na podłogę jest troszeczkę dziwna zbyt duże rozmiary mają te deseczki , czy to może panele..?:) Nie zapomnij też o listwach łączących ścianę z podłogą.. i ta kanapa....zrób coś z nią np. dodaj jakieś wgniecenia, otarcia, może zwiększ MeshSmooth (czy jakoś tak) Pozdrawiam jeszcze raz...keep working..
Jim mee Napisano 21 Marzec 2005 Napisano 21 Marzec 2005 cos jest fajnego w tym jak sie patrzy ... taki natural , jak oko sie przyzwyczi wyczuwa sie grafike ... popracuj tam jeszcze , pierwsze wrazenie , naprawde mocne. .
golum Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 witam! Właśnie zaczołem modelować własny pokuj...i zaczołem od kmpa...to mój pierwszy model w sumie i odrazu zobaczyłem ze pojęcia o tym niemam. Pewnie będe go robił od nowa:/ ciekawy jestem kontynuacji...ja pewnie też zamieszcze tu muj wątek. powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi