Napisano 13 Marzec 200520 l Zaczołem robić swą pierszą wizualizacje "o ile można to tak nazwać". Przedstawia ona mój pokoik, oczywiście jest on nie skończony. Musze jeszcze zrobić kilka szafek, krzesełka, kompa i inne drobiazgi. Napiszcie mi jakieś rady do tworzenia wizualizacji bo nie mam chyba o tym zielonego pojęcia. Z góry wam dziękuję :] Tu macie jeszcze jak ktoś chce w lepszej jakości http://www.mistrz.jawnet.pl/mx/room_up.jpg
Napisano 13 Marzec 200520 l moim zdaniem coś w tym jest :) ale ja bym zrobił większy pokoj :) no i nie wiem czy te meble nie mają za chudych ścianek :/ ale tak to ok :)
Napisano 13 Marzec 200520 l No no. Widze ze jesteś na dobrej drodze zeby zrobić coś porządnego. Pamiętaj o nadaniu obiektom odpowiednich materiałów i ustawieniu światła. Wtedy wyjdzie super
Napisano 13 Marzec 200520 l Strasznie pusto może jeszcze jakieś mebelki - chyba ze tak masz w tym pokoju ..... może komp ??
Napisano 13 Marzec 200520 l Autor Dallas17 napisał: Strasznie pusto może jeszcze jakieś mebelki - chyba ze tak masz w tym pokoju ..... może komp ?? E kolego :] to jest WIP więc jeszcze jest pusto :] ,ale sie to napewno zmieni !
Napisano 15 Marzec 200520 l Narazie masz ciekawy pokoj :P ale jedyne co widze to ze chyba biorko jest troche za male, bo wnioskujac z wysokosci kanapy, to siadajac przy biorku nogi by je podniosly troche :)
Napisano 21 Marzec 200520 l jakieś krzesełko by się przydało więc jak masz zamiar jakieś zrobić to dawaj.... okno terz by mogło być ..... Sam modeluje pokój i ja zacząłem od mebelków i na końcu mam zamiar zrobić ściany i te okna i grzejnik i kontakty i inne sprawyyy... mam problem z oświetleniem ale z tego co doczytałem najlepiej uzyć MS area. pozdro.. ta textura na podłogę jest troszeczkę dziwna zbyt duże rozmiary mają te deseczki , czy to może panele..?:) Nie zapomnij też o listwach łączących ścianę z podłogą.. i ta kanapa....zrób coś z nią np. dodaj jakieś wgniecenia, otarcia, może zwiększ MeshSmooth (czy jakoś tak) Pozdrawiam jeszcze raz...keep working..
Napisano 21 Marzec 200520 l cos jest fajnego w tym jak sie patrzy ... taki natural , jak oko sie przyzwyczi wyczuwa sie grafike ... popracuj tam jeszcze , pierwsze wrazenie , naprawde mocne. .
Napisano 22 Marzec 200520 l witam! Właśnie zaczołem modelować własny pokuj...i zaczołem od kmpa...to mój pierwszy model w sumie i odrazu zobaczyłem ze pojęcia o tym niemam. Pewnie będe go robił od nowa:/ ciekawy jestem kontynuacji...ja pewnie też zamieszcze tu muj wątek. powodzenia!