gucias Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 jak zwykle pracke robię w Blenderze 2.36 (the best program) ;) pracke zacząłem jakieś 3 dni temu.... początek pracy trochę to rozbudowałem i wyszło jak narazie tak (nie ma jeszcze liczników panelu) wiem że tu pewnie dużo dużo jeszcze błędów ;) renderki próbne...ale klimacik taki chciałbym zachować p.s. jak się dodaje te miniaturki pracki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 przesadziłes z szerokością opon brzydkie materiały zwłaszcza to ziarno na 2 renderze w miejscu grzie jest rowek miedzy drzwiami a nadkolem wygląda jakby ktoś z kopa pociągnął ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 no i tło mogłoby miec wieksza rozdzialke ;) ale rendery kiepskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 13 Marzec 2005 Autor Share Napisano 13 Marzec 2005 ja tu tylko pokazuję WIP a wy oceniacie odrazu renderki....przecież napisałem że to są próbne renderki i tekiego ziarna napewno nie będzie w ostateznym renderze (szybciej sie poprostu renderowało dlatego to ziarno) , raczej liczyłem na jakieś wskazówki apropos modelu, otoczenia itp.. obawiam się że te szerokie laki to i tak są wąskie...wystarczy spojżeć na Cobry maniaków ze strony fanclubu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 no wiec otoczenie.. przez to rozmazane tlo gubie sie w calym obrazku ;P a model krzywy - szczegolnie wokól rowka na przednie drzwi powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 no tak na poczatek to mi sie skala nie podoba ... patrzac na to drzewo na bitmapie samochod wyglada jakos tak dziwnie ... jakby byl za maly ? wogole mi to drzewo tam jakos nie pasuje do tego samochodu pod wzgledem wielkosci ... model chyba poprawny ale wiecej moznaby bylo powiedziec jesli bys pokazal sychy model .. bez materialow itd ... teraz trudno sie gapic na model bo wszystko inne przeszkadza w odczycie pracy ... a te literki to juz zupelnie odciagaja uwage od pracy ... powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 13 Marzec 2005 Autor Share Napisano 13 Marzec 2005 tu jest mój WIP z Blenderowni co i jak pokolei powstawało;) blenderownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 ok a to sam model bez otoczenia, zmieniłem kolor lakieru na czarny ;) chyba lepiej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 teraz to naprawdę się starałem....czy tak mogło by pozostać? (jeszcze tylko dokończę wnętrze i koniec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 nie obraż sie ale na ostatnim renderze wygląda jak minimoris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 ech noo czy ja wiem Blender to niejest program, no taki, no, eee dobry do renderów do modelowania może i jest dobry ale renderingu to się naucz w 3ds max albo maya oto moje zdanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi