Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

sikham no tak tylko ze ty zapodales zdjecie tej najnowszej ja robie model z 98r ale ta tez mi sie podoba moze innym razem bede ja robil :)

• Odpowiedzi 92
  • Wyświetleń 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wiesh że to ten sam samochód :)

ps nie zapomnij z prwaej strony kierownicy dać :P

Napisano
  • Autor

pomyslimy nadtym ale wiesz i tak chyba nie bedzie widac srodka bo fura bedzie w garazu ale jeszcze sie zobaczy moze bedzie wlasnie japonska a nie amerykanska wersja

Napisano

rob stary rob, coraz lepiej to wyglada [spox]

Napisano
  • Autor

no wkoncu znalazlem chwile czasu.Szkoda tylko ze mi sie max wysypal i musialem czesc odnowa robic trudno :( na dzis tyle teraz bede robil drzwi moze mi jakos wyjda pozniej szyby ( ewentualnie srodek do tego ) i felgi mam juz tutka po rosyjsku :) ale cos tam zawsze ze szkoly pamietam [nauka] i jak juz to bede mial tak mniejwiecej to zabieram sie za garaz :) a pozniej czeba to bede do kupy poskladac + materialy + oswietlenie a moze cos z tego bedzie jak sadzicie ?? ok ja uciekam to do kolejnego updata :) ( aaa i napiszcie czy render nie za jasny ten kto czytal wczesniejsze posty wie o co chodzi :))

Napisano
  • Autor

moze az tak zle nie bedzie ja sie bede staral a jesli jeszcze pomozecie to nie rip-a moze nie bedze :)

Napisano

lakiero mi sie nie podoba jakis sztuczny pracuj dalej dodaj jakies szcególiki (chodź wiem ze moedl nie jest jeszcze skonczony;))

Napisano

a mi sie wlasnie ten lakier podoba..jest prawie indentyczny jak z tym zdjeciem u gory....

pozdr

Napisano

Marcin poczekaj na komentarze innych forumowiczow co do lakeiru...bo sam WIELKI TRIPLE moze sie mylic :P:D

pozdr

Napisano
  • Autor

dawno tu nic nie dawalem ale to wiecie ze nauki duzo i nie mam zabardzo czasu na maxa dzis troche posiedzialem duzo jeszcze poprawek przedemna i kilka zeczy jeszcze wogole nie tknietych ale daje to co dzis zrobilem..

Napisano

super :)

daj jeszcze widok z przodu :)

jaka metoda robisz?dalej nurbsy?

Napisano
  • Autor

dzieki :) a co do widokz z przeodu to wlasnie koncze robi przednia szybe :) to jak juz bedzie gotowa i kilka innych detali to wrzuce.

Napisano
  • Autor

zastanawiam sie czy robic te wszystkie pierdulki ktore w mojej scenie na samochodzie poprostu nie beda widoczne bo bedzie on stal w garazu i pytam sie was robic ?? np. tyl lampy i inne pierdoly nie bedzie ich widac a czasu nie mam zabardzo wiec lepiej rybki czy akfarium..

Napisano

lepiej akwarium:))) bo moze potem Ci sie zmienik kontekst pokazania pracki i co wtedy??

pozdr

Napisano
  • Autor

od samego poczatku tej pracy mialem w glowie jej wyobrazenie wiec chyba sie nie zmieni zreszta zobaczycie co z tego wyjdzie

Napisano

no! wkoncu moze dokonczysz :) autko git.

ja tez musze to swoje uno wkoncu skonczyc :P

Jakiego uzywasz teraz renderera?

Napisano

ladnie mi sie podoba. dkladny modeling, fjna realizacja. dobry bedzie z tego model. juz jest ladny, czekam na wiecej.

Napisano

nooo Panie Kolego Marcinie ładne to jest - nie powiem - bardzo fajny modelik a wykonanie jeszcze lepsze - pozdrowionka

Napisano
  • Autor

kolejny maly ubdejt ( jutro poprawki ).Wielkie dzieki za pozytywne komentarze :)...

ps.

renderuje brazilianem

Napisano

ten lakier z przodu wyglada jak niepolerowane srebro :)

to jest car-paint czy jakies inne cos?

settings plz :)

jak mozna ofkors :>

Napisano

heh a tak fajnie już wyglądał :) - przód mi się wcześniej podobał bo wyglądał jak od Pontiaca Firebirda trzeciej generacji :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

hmmm czyli sie nie podoba ? Bede dzis przod dopieszczal a z lakierem to takie zabawy ( car paint )..

Napisano

Niomm ładny modelik!! Lakier też ciekwy (ten niebieski), al spróbuj oświtlić innym źródłem światła, zeby zobaczyć, jak wtedy będzie wyglądał!!