Napisano 19 Maj 200321 l Autor sikham no tak tylko ze ty zapodales zdjecie tej najnowszej ja robie model z 98r ale ta tez mi sie podoba moze innym razem bede ja robil :)
Napisano 19 Maj 200321 l wiesh że to ten sam samochód :) ps nie zapomnij z prwaej strony kierownicy dać :P
Napisano 19 Maj 200321 l Autor pomyslimy nadtym ale wiesz i tak chyba nie bedzie widac srodka bo fura bedzie w garazu ale jeszcze sie zobaczy moze bedzie wlasnie japonska a nie amerykanska wersja
Napisano 20 Maj 200321 l Autor no wkoncu znalazlem chwile czasu.Szkoda tylko ze mi sie max wysypal i musialem czesc odnowa robic trudno :( na dzis tyle teraz bede robil drzwi moze mi jakos wyjda pozniej szyby ( ewentualnie srodek do tego ) i felgi mam juz tutka po rosyjsku :) ale cos tam zawsze ze szkoly pamietam [nauka] i jak juz to bede mial tak mniejwiecej to zabieram sie za garaz :) a pozniej czeba to bede do kupy poskladac + materialy + oswietlenie a moze cos z tego bedzie jak sadzicie ?? ok ja uciekam to do kolejnego updata :) ( aaa i napiszcie czy render nie za jasny ten kto czytal wczesniejsze posty wie o co chodzi :))
Napisano 20 Maj 200321 l Autor moze az tak zle nie bedzie ja sie bede staral a jesli jeszcze pomozecie to nie rip-a moze nie bedze :)
Napisano 21 Maj 200321 l lakiero mi sie nie podoba jakis sztuczny pracuj dalej dodaj jakies szcególiki (chodź wiem ze moedl nie jest jeszcze skonczony;))
Napisano 21 Maj 200321 l Autor sztuczny to car paint brazilowy jesli sztuczny to jak mam go zrobic :(
Napisano 21 Maj 200321 l a mi sie wlasnie ten lakier podoba..jest prawie indentyczny jak z tym zdjeciem u gory.... pozdr
Napisano 21 Maj 200321 l Marcin poczekaj na komentarze innych forumowiczow co do lakeiru...bo sam WIELKI TRIPLE moze sie mylic :P:D pozdr
Napisano 21 Maj 200321 l Autor oby sie mylil ale moze rzeczywiscie mapka hdri moglaby byc inna pokombinuje na samym koncu
Napisano 8 Czerwiec 200321 l Autor dawno tu nic nie dawalem ale to wiecie ze nauki duzo i nie mam zabardzo czasu na maxa dzis troche posiedzialem duzo jeszcze poprawek przedemna i kilka zeczy jeszcze wogole nie tknietych ale daje to co dzis zrobilem..
Napisano 9 Czerwiec 200321 l Autor dzieki :) a co do widokz z przeodu to wlasnie koncze robi przednia szybe :) to jak juz bedzie gotowa i kilka innych detali to wrzuce.
Napisano 9 Czerwiec 200321 l Autor a no i nurbsy juz dawno poszly do konta.Patch Modeling + Box tez od czasu do czasu :)
Napisano 10 Czerwiec 200321 l Autor zastanawiam sie czy robic te wszystkie pierdulki ktore w mojej scenie na samochodzie poprostu nie beda widoczne bo bedzie on stal w garazu i pytam sie was robic ?? np. tyl lampy i inne pierdoly nie bedzie ich widac a czasu nie mam zabardzo wiec lepiej rybki czy akfarium..
Napisano 10 Czerwiec 200321 l lepiej akwarium:))) bo moze potem Ci sie zmienik kontekst pokazania pracki i co wtedy?? pozdr
Napisano 10 Czerwiec 200321 l Autor od samego poczatku tej pracy mialem w glowie jej wyobrazenie wiec chyba sie nie zmieni zreszta zobaczycie co z tego wyjdzie
Napisano 10 Wrzesień 200321 l no! wkoncu moze dokonczysz :) autko git. ja tez musze to swoje uno wkoncu skonczyc :P Jakiego uzywasz teraz renderera?
Napisano 10 Wrzesień 200321 l ladnie mi sie podoba. dkladny modeling, fjna realizacja. dobry bedzie z tego model. juz jest ladny, czekam na wiecej.
Napisano 10 Wrzesień 200321 l nooo Panie Kolego Marcinie ładne to jest - nie powiem - bardzo fajny modelik a wykonanie jeszcze lepsze - pozdrowionka
Napisano 11 Wrzesień 200321 l Autor kolejny maly ubdejt ( jutro poprawki ).Wielkie dzieki za pozytywne komentarze :)... ps. renderuje brazilianem
Napisano 11 Wrzesień 200321 l ten lakier z przodu wyglada jak niepolerowane srebro :) to jest car-paint czy jakies inne cos? settings plz :) jak mozna ofkors :>
Napisano 11 Wrzesień 200321 l heh a tak fajnie już wyglądał :) - przód mi się wcześniej podobał bo wyglądał jak od Pontiaca Firebirda trzeciej generacji :) pozdrawiam
Napisano 12 Wrzesień 200321 l Autor hmmm czyli sie nie podoba ? Bede dzis przod dopieszczal a z lakierem to takie zabawy ( car paint )..
Napisano 12 Wrzesień 200321 l Niomm ładny modelik!! Lakier też ciekwy (ten niebieski), al spróbuj oświtlić innym źródłem światła, zeby zobaczyć, jak wtedy będzie wyglądał!!