Napisano 16 Marzec 200520 l Witam własnie dostałem TT i chciałem sie troche pobawic. Zrobiłem cos takiego. Wiem ze jest do niewypał ale dopiero zaczynam przygode z Vrayem i nie znam zabardzo jego opcji i na materiałach tez sie zabardzo nie znam dopiero bawie sie w brudy itd. :] Powiedzcie co mam tutaj poprawic. Jakie ustawienia dac Narzędzia: 3dmax, reactor, Vray
Napisano 16 Marzec 200520 l Moim zdaniem nie pasuje kostka połaczona z drewnem jakos sie gryzie No i cement na ścianie powinen mieć większy bump
Napisano 16 Marzec 200520 l No materiałem podłogi to nie zaszpanowałeś ale jak na początki vraya to nawet ok brak displaca na ścianach bije troszke
Napisano 16 Marzec 200520 l W tej podłodze drewno zbyt płynnie przechodzi w płytki . Troche to dziwnie wygląda
Napisano 14 Czerwiec 200519 l Podoba mi sie ta magiczna podloga na ktorej po wylaniu na nia cieczy klepki drewniane zmieniaja sie w kostke brukowa... a przynajmniej tak to wyglada... tylko czy o to chodzilo?
Napisano 15 Czerwiec 200519 l to na podlodze to jest rozlana cegła? bardzo mało detali i dodatkowych elementow, wydaje mi sie ze musisz zwiekszyc bump na scianie.
Napisano 15 Czerwiec 200519 l czy nie lepiej by wyglądał strych z ciekawszym klimatem? coś takiego jak to: szczególną uwagę zwracają tutaj ładne smugi światła. (poszukaj tutoriala o vrayu na evermotion - tam jest łądnie opisane jak zrobić takie smugi) co do materiałów, to stare drewno (belki, strop) i cement (podłoga) możesz też wstawić jakieś połamane meble albo zostawić pustkę tak jak na zdjęciu powyżej.