Napisano 14 Kwiecień 200520 l witam! jak dla mnie model super wymodelowany! i to chyba najważniejsze co mam do powiedzenia :) teraz drobne uwagi odnośnie samego obrazu: - jak dla mnie trochę za kolorowo - zdecydowanie za ciasny kadr, bym powiedział przytłaczający... , - całość za bardzo zżółknięta - niezabardzo wiem o co mi chodzi, ale coś niedobrego dzieje się z bielą (szczerze to jej wogóle nie wiedze...) - niebo w słabej jakości - mam wrażenie, że te koła są z plastiku (więcej prawdziwej stali :D)
Napisano 14 Kwiecień 200520 l tak jak Tomson tyle, że ten material od samej lokomotywy to powiniej jeszcze troche odijać światło
Napisano 18 Kwiecień 200520 l Autor Dziekuje za Wasze posty. Jednak mam pewien pomysl (jeden z forumowiczow go mi podsunal) i nie wiem jak go zrealizowac, chodzi mi o ukazanie ze kola sa w ruchu a nie stoja w miejscu. Wiem ze kiedys moglem go zrobic przez klikniecie na obiekcie lewym przyciskiem i w properties na Motion Blur. Ale teraz tak robie i nic :(. Chyba ze cos pomieszalem :p prosze o pomoc Was Z gory dzieki.